Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojvodina renovira "Karađorđe" za UEFA takmičenja: Postavlja grejače, poboljšava uslove za novinare...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lale žele da dočekaju rivale na svom terenu

  • 3
Stadion "Karađorđe", Novi Sad Foto: MNPress

Fudbaleri Vojvodine bore se za jedno od mesta u evropskim kvalifikacijama. Stoga se na stadionu "Karađorđe" užurbano radi na prilagođavanju uslova kako bi tim mogao da odigra utakmice na svom stadionu u slučaju plasmana u UEFA takmičenja.

Ambicije kluba su velike. Vojvodina bi volela da se domogne i grupne faze Lige Evrope ili Lige konferencija, a u oba slučaja objekat mora da ispunjava sve uslove.

Ispod trave stadiona "Karađorđe" biće postavljeni grejači terena, što će omogućiti da može da se igra i po zimskim uslovima. Isto tako, na stadionu će biti bolji i uslovi za medije, pa će biti renovirana sala za konferencije, komentatorska kabina, sobe za fotografe, kao i studio koji će koristiti pres služba kluba.

Svi radovi kreću već u martu ove godine, a u klubu uveravaju da će biti spremni do avgusta, kako bi stadion bio spreman za početak evropske sezone.

Video: Sa zemlje je gurnuo kroz noge golmanu: Majstorska reakcija Malbašića stavila pečat na trijumf Voše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    14. februar 2023 | 20:00

    Bitno da smo sagradili novi stadion za dubocicu

  • fkcz 🇷🇸

    14. februar 2023 | 19:09

    A sta bi sa novim stadionom? Opet ih drzava laze? Ili se nisu nadali da Voša moze do evropskih takmicenja pa su bili u fazonu “IMAMO KAD” sramno, a zbog krova je i Mara prazna na UEFA takmicenjima ako je kisa ili neko nevreme… nece niko za svoje pare da kisne da bi gledao…

  • ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

    14. februar 2023 | 18:24

    A čvarci 2500 kilo. 😒😒😒😒😒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA