≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte brutalan start na Mesiju: Francuz ga "digao sa zemlje" i dobio crveni karton

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije bio nežan Benžaman Pavar prema najboljem igraču sveta

  • 7
Lionel Mesi, FK PSŽ, FK Bajern Minhen, Liga Šampiona, klizeći start, Benžaman Pavar Foto: Dave Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri PSŽ-a poraženi su od Bajerna iz Minhena sa 1:0 na svom Parku prinčeva, gde je jedini gol postigao Kingsli Koman, pa će Bavarci imati prednost pred revanš osmog marta na Alijanc areni.

Jedan od razloga poraza PSŽ-a svakako je i igra Lionela Mesija, koji gotovo da se nije video na ovom meču, osim što je u 84. minutu umalo dao gol za 1:1, ali je njegov šut na volšeban način izblokirala odbrana Bajerna i skrenula loptu za nekoliko centimetara u korner.

Imao je Mesi još jednu šansu u sudijskoj nadoknadi, i pitanje je šta bi se tada i dogodilo da mu je bilo dozvoljeno da nastavi akciju, ali Benžaman Pavar je beskompromisno startovao "u meso" i brutalnim startom ga je podigao sa zemlje i Mesi se bolno prizemljio uz bolnu grimasu na licu.

Istina, hteo je Pavar da odnese loptu, ali je Mesi bio brži, pa je "počistio" noge Argentinca.

Možda je ovde bilo i osvete zbog Svetskog prvenstva, gde su Argentinci slavili protiv Francuza, a Pavar je sa klupe gledao kako Mesi donosi Argentini "boginju".

Ovo je Pavaru bio i drugi žuti karton, pa je morao ranije da napusti teren, a zbog ovoga će propustiti i revanš na Alijanc Areni, ali je ovim potezom možda i sprečio izjednačenje, jer je Mesi bio u izglednom prodoru.

Video: Argentinci okružili Mesijev automobil: Nema mira gde god da se okrene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kepec

    14. februar 2023 | 23:44

    zasticen ko beli medved

  • Celavi70

    15. februar 2023 | 08:50

    Decko je samo u loptu gledao i da je uspeo da je zakaci start bi bio cist ko suza. Na zalost nije dotakao loptu i oborio je Messija. Start za zuti. NISTA STRASNO!

  • Opanak

    15. februar 2023 | 00:26

    Sta napisaste o brutalnom startu, pa bre nismk slepi, nikakav start na Medija nego na loptu..ovo nije nj obican faul nego latino gluma...padavicari za nevidjenu lovu, i nvrv kako sudije ucestvuju u tim predstavama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA