≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kragujevac dobija najlepši stadion u Srbiji: Vučić najavio gradnju velelepnog zdanja u srcu Šumadije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je rekao u tom trenutku biće najlepši stadion u Srbiji, čika Dača, vrednost je 70 miliona evra a imaće 20.000 mesta

  • 43
Vucic Stadion Čika Dača, Fudbalski stadion, FK Radnički Kragujevac Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Printskrin: Youtube/RTV Kragujevac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Kragujevcu da će najkasnije za tri meseca početi gradnja stadiona u Kragujevcu, koji će biti najlepši u Srbiji.

Kako je rekao u tom trenutku biće najlepši stadion u Srbiji, čika Dača, vrednost je 70 miliona evra a imaće 20.000 mesta.

- U maju mesecu. Dobijena građevinska dozvola, projektna dokumentacija završena. To će za Šumarice i čitav deo severnog Kragujevca biti jedan od najvažnijih i najvećih razvojnih projekata - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djape

    15. februar 2023 | 09:18

    Srpski car!!!! Dozivotni precednik!!!

  • Mile od Stalaća

    15. februar 2023 | 10:53

    Ma to je lepo, ali ne možemo da idemo od kraja.Postoje valjda neki prioriteti.Gradite stadione za 20.000 ljudi , a na utakmice dolazi 500 ljudi, gradite stadione kao da igraju u prvoj Španskoj ligi, a ovi klubovi igraju drugu srpsku.Koliko ja znam prioriteti su energetika, pogotovo usmerena na solarnim elektranama, neodrživosti postojećih sistema, pa se ogromne svote daju za uvoz struje, pa onda poljoprivreda, gde mnogi poljoprivrednici ne mogu da žive od toga na najplodnijoj zemlji u Evropi u vreme gladi u svetu i porastu cene hrane, Privreda-razvoj tehnologija IT industrije,SME preduzeća koji su okosnica privrede i pomoć za njihov razvoj za podizanje plata i nova zapošljavanja, ublažavanja poreske politike...zdravstvo, nije dovoljno samo podići nove objekte ili renovirati, već je potrebno ozbiljno podizanje plata u zdravstvu i postavljanje ozbiljnih sistema upravljanja kadrovima, kao i svuda.Školstvo, nam je zastarelo, deca izlaze iz srednjih škola i fakulteta bez primenjivog znanja, bez iskustva i teško im je da nađu prve poslove u struci...Znači bolje uložiti recimo 600 miliona eura koje ste podelili ljudima onako po 100 eura, gde nikome to nešto previše nije značilo ili graditi stadione od 100 miliona, a da smo šuplji, na onim najbitnijim za celokupno društvo.Znači ovo je ok čim se gradi, ali mislim da postoje prioriteti.Šta će nam lep krov, ako su nam temelji loši i krti.

  • Rade

    15. februar 2023 | 12:18

    Lepo, lepo a Deca nam se leče SMS porukama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA