Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedimović stao uz Džajića: "Ako se kandiduje, dobiće moj glas"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rok za prijavu kandidature i iznošenje programa je do 27. februara

  • 20
Branislav Nedimović Foto: MN Press/Marko Metlaš

Ukoliko se Dragan Džajić kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dobiće punu podršku bivšeg ministra, Branislava Nedimovića, prenosi Informer.

Prethodnih dana se dosta pisalo o tome ko su potencijalni kandidati za predsednika FSS, među kojima se našao i Nedimović, međutim, u razgovoru za Informer, bivši ministar potvrdio je da će praktično ispasti iz trke, ukoliko se među kandidatima nađe i legendarni fudbaler Crvene zvezde, Dragan Džajić.

- Nisam još informisan o tome ko će biti kandidati za predsednika FSS. Kad budem čuo ko su kandidati, moći ću da pričam više na tu temu. Međutim, ako se Dragan Džajić kandiduje, podržaću ga. Dobiće moj glas - rekao je Nedimović.

Podsetimo, izborna Skupština biće održana 14. marta u Sportskom centru u Staroj Pazovi, i očekuje se da tada bude imenovano novo rukovodstvo. Takođe, rok za prijavu kandidature i iznošenje programa je do 27. februara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raca

    15. februar 2023 | 10:48

    Kakav bre Džajić, deda koji ne zna dokke će! Dajte bre Vidića mlad čovek da krenemo iz početka, treba oterati sve ove matorce dosta je bilo!!!!

  • Grobar

    15. februar 2023 | 11:09

    Cim su cigani iz Ljutice Bogdana protiv Vidica, znaci da je pravi kandidat. Ne znam da li je navijace Zvezde sramota zbog ovoga sto se radi u njihovom klubi.

  • Kiki

    15. februar 2023 | 10:49

    Alo bre,kakv Dzaja...ne sabotirajte Vidića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA