≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan otputovao na meč sa Šerifom: Urošević uz ekipu, Saničanina muči temperatura

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten nema pravo igranja, ali je želeo da bude uz saigrače na važnom evropskom duelu u Kišinjevu

  • 7
FK Partizan Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Partizana su ovoga jutra krenuli put Moldavije, tačnije Kišinjeva gde će sutra od 21.00 odmeriti snage sa Šerifom iz Tiraspolja, u prvom meču baraža za osminu finala Lige konferencije, u kome crno-beli, bar na papiru, važe za favorita, iako posle vikend izdanja i ubedljivog poraza protiv Mladosti GAT taj epitet u ovom momentu možda nije realan.

Kako bilo, trener Gordan Petrić je na put poveo ukupno 24 fudbalera, od kojih samo kapiten Slobodan Urošević neće konkurisati za meč, jer ima suspenziju usled žutih kartona, ali je želeo da bude uz saigrače na teškom ispitu.

Što se ostatka tima tiče, Petrić u prvom meču sa Šerifom neće moći da računa na Sinišu Saničanina, koji je zbog temperature ostao u Beogradu, baš kao i na Andrsa Kolorada koji nije dovoljno spreman, dok su sa druge strane priliku da "osete barut" evropskog meča dobili omladinci Janko Jevremović i Mateja Stjepanović.

Na spisku trenera Petrića za prvi duel sa Šerifom se nalaze - golmani: Popović, Stevanović, Lukač: odbrana: Živković, Filipović. Vujačić, Marković, Ilić, Šehović, Urošević; vezni red: Belić, Traore, Fejsa, Pantić, Andrade, Stjepanović, Dijabate, Jevremović, Menig, Jović, Natho; napadači: Rikardo, Baždar i Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA