Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nemanja će nas ujediniti": Stadion im nosi ime po Draganu Džajiću, a oni predložili Vidića za predsednika FSS

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedinstvo sa Uba je odlučno u nameri koga želi da vidi kao novog predsednika FSS-a

  • 10
Nemanja Vidić, FK Mančester junajted Foto: Martin Rickett / PA Images / Profimedia

U fudbalskoj Srbiji je prethodnih dana previše spekulacija oko novog predsednika FSS-a, gde po svemu sudeći figuriraju dva kandidata i to dve Zvezdine legende - Dragan Džajić i Nemanja Vidić. Prema saznanjima Telegrafa, Džajić je na korak od preuzimanja funkcije, ali se sada javio i klub koji je kandidovao Nemanju Vidića.

Naime, Vidić je i sam istakao da je spreman da se preuzme uloge u samom vrhu Fudbalskog saveza Srbije, dok iako je prvobitno planirano da mu protivnik bude Branislav Nedimović, to će biti Dragan Džajić, što dodatno komplikuje čitave izbore.

Povodom situacije se oglasila i ekipa Jedinstva sa Uba, koja je otkrila u svom saopštenju da je njihov kandidat za mesto predsednika upravo Nemanja Vidić, koga su i predložili, dok je zanimljivo da njihov stadion na Ubu nosi ime "Dragan Džajić".

Saopštenje Ubljana prenosimo u celosti.

- Gospodin Nemanja Vidić je u Skupštinu FSS ušao kao kandidat našeg kluba, tako da je jasno da ima našu podršku. Upoznati smo sa njegovim planom i raduje nas što svoje znanje i energiju želi da stavi u službu rešavanja problema koji muče srpski fudbal. Nemanja ima veliku i iskrenu želju da pomogne srpskom fudbalu, ujedini sve nas u fudbalskoj Srbiji i da tako ujedinjeni konačno krenemo ka vrhu Evrope. Sportski pozdrav - stoji u saopštenju Jedinstva.

Video: Gordan Petrić uveren: Srpski fudbal ne sme da ispusti Vidića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carica Sveta

    15. februar 2023 | 22:47

    Cela fudbalska Srbija podržava kandidata Nemanju Vidića za predsednika FSS. On je mlad, čestit, vredan, sa fantastičnim renomeom u međunarodnom fudbalskom svetu.

  • Ubljanin

    15. februar 2023 | 22:51

    👍

  • Neko i nesto

    15. februar 2023 | 23:40

    Nije on dostojan kandidad nasem nedovicu !!! Ipak Nedovic ima mnogo vise spordskog iskustva nego Vidic !! Bar tako stranka kaze !!! Dva velika odmora vise !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA