≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedostajala im je Liga šampiona: Navijači blistali u evropskim izdanjima, ne zna se koja je koreografija bolja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne zna se koja je koreografija bolja, i čiji navijači zaslužuju više pohvala

  • 6
koreografija navijaci,  PSG - Bayern, AC Milan - Tottenham, Club Brugge - Benfica, Borussia Dortmund - Chelsea. Foto: Tanjug/AP/Martin Meissner, Imagephotoagency.it /imago sportfotodienst, Jbo/Panoramic, Julien Mattia/Zuma Press/ Profimedia

Vratio nam se i evropski klupski fudbal, a u utorak i sredu na programu su bile prve utakmice osmine finala najelitnijeg takmičenja Starog kontinenta - Lige šampiona.

Dva meča su odigrana u utorak u terminu od 21.00, a izostali su samo golovi. Milan je na domaćem terenu slavio protiv Totenhem sa 1:0, a identičnim rezultatom i Bajern je usred Pariza bio bolji od PSŽ-a.

U sredu u istom terminu su se na terenu našli Klub Briž i Benfika, kao i Borusija Dortmund i Čelsi. Benfika je opravdala ulogu favorita na teškom gostovanju i slavila sa 2:0, čime je praktično završeno pola posla, dok je Borusija Dortmund na svom terenu savladala ekipu Čelsija minimalnim rezultatom.

Iako je nije viđeno previše golova, atmosfere na stadionima bile su zaista fenomenalne. Navijači su još jednom pokazali koliko im je nedostajao evropski klupski fudbal,  te su se potrudili da koreografijama zadive sve ljubitelje fudbala na Starom kontinentu, a čini se da im je to i pošlo za rukom.

Ne zna se koja je koreografija bolja, i čiji navijači zaslužuju više pohvala, ali jedno je jasno - nedostajala im je Liga šampiona.

Čiji navijači su napravili najbolju koreografiju?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    16. februar 2023 | 11:16

    Neverovatno je da jedan Dortmund uvek ima krcat stadion sa 80k kapaciteta, nema veze ili je domaca liga i Bohum ili LS i Celzi. To su navijaci...a ne ocaj polusvet kod nas, gde isaraju ceo grad za 3 soma ljudi

  • DDF

    16. februar 2023 | 10:27

    "Zuti zid"je pobednik

  • Dop

    16. februar 2023 | 10:57

    Iskreno Borusijij kida

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA