Vreme čitanja: oko 1 min.

"Što ti dobar duks, kućo": Zvezda nasmejala novim pozivom za meč, sa kartom za Čuku i besplatan ulaz za derbi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-belima je pomogao i glumac Miloš Petrović Trojpec

  • 5

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 15 časova dočekuju ekipu Čukaričkog u derbiju 22. kola Superlige, ali i uz svojevrsnu akciju koja je povezana sa 169. večitim derbijem!

Naime, već je poznato da svako ko očita kartu na duelu sa Brđanima moći će besplatno 2. marta da gleda meč sa Partizanom - dok je klub u saradnji sa srpskim glumcem Milošem Petrovićem Trojpecom na šaljiv i slikovit način napomenuo tu svoju akciju.

Trojpec je na Marakanu najpre došao da kupi ulaznicu za sebe, potom mu je nekoliko puta zazvonio telefon s obzirom na to da su ga prijatelji zvali da i njima kupi, da bi onda "dospeo u nevolju" s obzirom na to da jedna osoba može da kupi samo četiri ulaznice. Već u sledećem koraku pokušao je da "prevari" blagajnika, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u video snimku na početku teksta.

Prodaja karata na blagajnama Marakane vršiće se u petak 17. februara u terminu od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 10 do početka meča. Tu je i "onlajn" prodaja putem linka koji možete pogledati OVDE.

Cene ulaznica su:

Sever: 400 dinara

Istok: 600 dinara

Zapad: 800 dinara

Tribina Siniša Mihajlović: 1200 dinara

VIP 1: 2500 dinara

VIP 2: 2500 dinara

VIP Galerija: 4000 dinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA