Vreme čitanja: oko 1 min.

Sramota: Nejmar igrao poker nekoliko sati posle poraza PSŽ-a

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čini se da Nejmaru poraz nije toliko teško pao

  • 9

Fudbaleri Pari Sen Žermena poraženi su od ekipe Bajerna iz Minhena rezultatom 1:0, u okviru prvog meča osmine finala Lige šampiona, i to usred Pariza.

Neki su to teško doživeli, ali bilo je i onih kojima je potpuno svejedno. Jedan od njih je i Nejmar, koji je samo nekoliko sati nakon poraza svog tima, "uhvaćen" kako igra poker.

Naime, Brazilac je snimljen na evropskom "Poker turu" u Parizu, nakon čega je potvrđeno i da se takmiči na "Mystery Bounty" turniru od 10.000 evra, i to ni manje ni više, nego protiv nekih takmičara svetske klase.

U izveštaju se navodi i da se Nejmar kasnije uveče vratio u hotel, nakon što je prethodno igrao do 22.30. Ipak, čini se da Nejmaru poraz nije toliko teško pao, jer je našao vremena i da sedne za poker sto i pokaže šta zna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chriss23

    16. februar 2023 | 15:33

    Mislim, nisam njegov fan, ali mislim da se apsolutno nikog ne tice gde je bio i sta je radio. Mozda mu je to hobi, a mozda i nije. Pa nije isao u razbojnistvo ...

  • 🔴🔵⚪

    16. februar 2023 | 15:17

    Што срамота? И ја после мог посла, често одем у кафану...

  • 1389

    16. februar 2023 | 15:41

    Pa nije uradio krivicno delo, sta se pravi senzacija od ničega. Igrao karte, sah, covece ne ljuti se..to nikoga ne zanima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA