Vreme čitanja: oko 1 min.

Ohijevi saigrači se potukli na terenu, reagovala i policija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, na kraju su jedna drugom uputili izvinjenje

  • 0
Ohi Omoijuanfo Foto: Profimedia/Gonzales Photo/Alamy

Anis Ben Sliman i Matijas Greve, saigrači nekadašnjeg fudbalera Crvene zvzde Ohija Omoižuanfa u Bronbiju, potukli su se u utorak na treningu tog tima!

Incident se dogodio na internoj utakmici ovog tima, a navodno je Sliman nešto oštrije startovao nad saigračem. Na kraju, došlo je i do razmene udaraca, kao i do izvinjenja koje su jedan drugom "isporučili."

Ipak, to nije prošlo nezapaženo s obzirom na to da je policija nedugo zatim stigla u prostorije kluba i otvorila je slučaj.

- Možemo da potvrdimo da smo primili vest o nasilju i u vezi sa tim sada vodimo početnu istragu slučaja - poručili su iz policije, dok je i PR Brondbija istakao da klub stoji na raspolaganju.

Isti čovek je i medijima priznao da je došlo do tuče između dvojice igrača, te da ona nije ništa strašno. Kako je sam rekao, "na svakom treningu je uzbuđenje i dešava se da se granice nekada pređu." Inače, Bronbi u nedelju otvara sezonu kod kuće protiv Horsensa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA