Vreme čitanja: oko 1 min.

Sampdorija se spasila oduzimanja bodova, igrači i osoblje odigrali veliku ulogu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ipak, novi problemi se očekuju u narednih nekoliko meseci

  • 1
Filip Đuričić Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Fudbalski klub Sampdorija uspeo je da izbegne kaznu za oduzimanje bodova u Seriji A, jer je u četvrtak objavljeno da su uspeli da isplate preostale plate za oktobar i novembar 2022. godine - dok su igrači i osoblje pristali da se odreknu zarada za decembar!

Klub je bio na ivici da ostane bez dva boda, ali su uprava i zaposleni uspeli da se dogovore za decembar. Tačnije, ta plata bi trebalo da im bude isplaćena u junu kroz određene bonuse.

Međutim, nije opasnos po klub još prošla s obzirom na to da do 16. maja moraju da pronađu još 11 miliona evra za isplatu zarada za januar, februar i mart 2023.

Takođe, trenutni odbor direktora kritikovao je vlasnika Masima Ferera zato što ovaj nije hteo da proda klub Amerikancima. Podsetimo, Ferero je zbog malverzacija bio primoran da se povuče sa mesta predsednika, al je ostao vlasnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    16. februar 2023 | 20:10

    Budale"ginu za ideale"...docice i taj jun mesec,Sampdorija ispada u SERIE B,svi igraci i osoblje ostace"zakinuti"za svoj novac koji ce potrazivati na sudu...sve zbog nesposobnog i tvrdoglavog matorog gazde kluba,Sampdorija moze na kraju da zavrsi kao Fiorentina sa ugasenim klubom,prelazak u 3 ili 4 rang takmicenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA