≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliko slavlje Partizana u autobusu posle pobede: Vazura vodi navijanje uz Viki i crno-bele hitove

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veselo je među crno-belima posle trijumfa u Evropi

  • 15

Fudbaleri Partizana pobedili su Šerif sa 1:0 u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige konferencija, a ovaj trijumf svi u klubu su dočekali sa oduševljenjem. 

Kako i dolikuje, posle uspešno obavljenog zadatka u Kišinjevu, usledilo je veliko slavlje delegacije Partizana u autobusu.

U slavlju je prednjačio generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, koji je stajao i vidno raspoložen dodatno podizao atmosferu. Nizali su se hitovi narodne muzike među kojima su hit Viki Miljković, "Crno na belo", kao i "Crne kose" koji je imao i čuvenu prepravku: "...sve za ljubav, sve za Partizan".

Telegraf je dobio snimak koji je napravljen odmah posle meča u autobusu delegacije Partizana, a kako je sve izgledalo na licu mesta, pogledajte u videu na početku teksta.

Podsetimo, Partizan će priliku za prolaz u narednu fazu takmičenja imati za sedam dana kada igraju protiv Šerifa na svom stadionu u Beogradu.

Video: Petrić pred duel sa Šerifom u Moldaviji: Očekuje nas težak meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Berane

    17. februar 2023 | 02:55

    Dok je ovakvih u klubovima tribine ce biti prazne..

  • Ffg

    17. februar 2023 | 07:31

    Uprava napolje

  • Hersonisos

    17. februar 2023 | 01:41

    Vazura pjeva a napravio je najlošiji Partizan u zadnjih 45 godina koliko ja aktivno pratim F.K ...Igra SRAMOTA... Pola fudbalera fudbalski nepismeno i neinteligentno dva a kamoli tri pasa ne možemo razmjeniti na sredini terena.. Ovakve pobjede samo zamazuju oči,sa ovakvim igračima igre nema niti se može napraviti. Natrpani prosječnim prvoligaškim fudbalerima nikad gori I impotentniji roster pogotovo što se tiče sredine terena Belić mina za crveni karton na svakoj utakmici. Fejsa i Natho ozbiljan savremeni fudbal više ne mogu igrati,jednostavno its mogu zadržati loptu u nogama,niti mogu kretnjom višak napraviti..osmice svakako i nemamo ,Mening tank za stranca koji treba da pravi razliku..Odbrana..:Vujačić,Saničanin,Marković,Živković,Filipović nemaju kvalitet za Partizan,tanko,panično,neinteligentno..poslije ove utakmice doći će opet spuštanje ba zemlju..neki Radnički Kragujevac ili Spartak bilo ko..ovaj tim ne može da se uhvati u trku za Šampionsku titulu ni pod razno..a ti Vazura samo pjevaj,pjevao bih i ja da me neko sa 28 godina postavi da budem glavni u klubu koji svake godine proda 1,2 igrača za debele pare a ja uzimam žestoku platu i o trošku kluba obiđem čitav svijet pa ko ne bi pjevao.. A kuda plovi ovaj brod vidi svako ko se imalo razumije u fudbal: NIGDJE.. Pjevaj Vazura,pjevaj.. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA