Vreme čitanja: oko 2 min.

Burna priča Roberta Karlosa koju malo ko zna: Ima 11 dece, pivo i žene mu bile život, a suze svakodnevnica

Vreme čitanja: oko 2 min.

U međuvremenu je postao i deda jer je njegova ćerka Đovana da Silva Roka rodila sina

  • 0
Roberto Karlos Foto: MN Press

Čuveni brazilski levi bek Roberto Karlos smatra se jednim od najboljih fudbaler u istoriji na svojoj poziciji. Poznat je po topovskom udarcu i nastupima za madridski Real i brazilsku fudbalsku reprezentaciju s kojom e osvojio srebro u Francuskoj 1998. godine i svetski naslov u Japanu i Koreji 2002. godine. Međutim, slavni fudbaler imao je puno poroka koji su ga dotukli, usput je napravio i jedanaestero dece, prenosi Večernji list.

- Jedan trener je došao i hteo je da nam ukine piće, izdržao sam tri meseca - čuvena je rečenica jednog od najboljih igrača ikada.

Koliko je na terenu bio odličan podjednako toliko je bio opčinjen ludim provodima.

Nije mogao bez ludih provoda, pogotovo kada su u blizini neki njegovi zemljaci. Krasilo ga je to što se njegov buran noćni život nimalo nije odražavao na igre na terenu. Osvojio je sve što vredi u fudbalu. Koliko trofeja je skupio, bio je sa višestruko većim brojem žena. Otac je dvocifrenog broja dece, a viđa samo dvoje. Verojatno nema ljubitelja fudbala koji nije čuo za slavnog Roberta Karlosa.

Legendarni levi bek i pravi boem. Postigao je jedan od najmisterioznijih golova ikada. Bilo je to 1997. godine na Kupu konfederacija. Njegov slobodni udarac neobične putanje postao je predmet proučavanja pojedinih profesora fizike.

Imao je toliko razoran udarac da su se prilikom njegovih slobodnjaka nekad protivnici znali i razbežati. Slovi za igrača sa najsnažnijim šutem u istoriji. Tokom igračkih dana slavni je Brazilac osim fidnača bio lud za ženama, alkoholom i cigaretama, dok danas ovaj 49-godišnjak vodi miran i porodični život. Čak je postao i deda. Najveći dio klupske karijere proveo je igrajući za Real Madrid.

Ronaldo da Lima i ostali Galakticosi pravili su mu društvo dobar deo avanture. Njegov život izvan terena bio je vrlo komotan i rasipnički. Nije mogao bez alkohola. Legendarni as ima čak 11 djece sa 7 različitih žena. Priznao je da ga mnogi koriste. Redovno pusti suzu jer ne može videti svoje potomstvo.

- Nemam kontakta s decom zbog njihovih majki. Oni samo razmišljaju o finansijskoj strani. Ima jedna Meksikanka koja me zove samo kad joj treba novac.

- Pokušavam da dajem deci što je više moguće, ali od njihovih majki čujem samo da se žale na novac. Pokušavaju da iskoriste oca njihovog deteta.

Karlos je od 2009. godine u braku sa Marinom Lukon s kojom ima dve ćerke, Manuelu da Silvu i Silvu Roku.

U međuvremenu je postao i deda jer je njegova ćerka Đovana da Silva Roka rodila sina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA