Vreme čitanja: oko 1 min.

Lalatović ponovo može na klupu: Ukinuta suspenzija treneru Nišlija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radnički Niš će u subotu od 13 časova dočekati ekipu Radnika iz Surdulice

  • 0
nenad lalatović Foto: MN Press

Nenad Lalatović se vraća na klupu Radničkog iz Niša! Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije, usvojila je žalbu Nišlija povodom suspenzije iskusnog trenera, te će Lalatović već ovog vikenda imati priliku da sa klupe predvodi svoj tim.

Lalatović je na prvom meču prolećnog dela sezone protiv Mladosti iz Lučana imao šta da kaže arbitrima Milanu Iliću i Nikoli Radakoviću, te je isključen, a samnim tim, nije mogao da vodi tim ni na meču protiv Novog Pazara u narednom kolu.

Slučaj je došao do Disciplinske komisije FSS, koja ga je kaznila suspenzijom na još četiri meča. Ipak, ključan detalj u ovom slučaju, bila je uslovna kazna, koja je izrečena Lalatoviću još u aprilu 2022. godine.

Tada je saopšteno da će u slučaju sličnog prekršaja, Lalatović biti kažnjen suspenzijom do čeitir meča, što se na kraju i desilo. Ipak, na kraju je žalba usvojena, te će nekadašnji trener Crvene zvezde ponovo voditi tim sa klupe već ovog vikenda.

Podsetimo, Radnički Niš će u subotu od 13 časova dočekati ekipu Radnika iz Surdulice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA