Vreme čitanja: oko 1 min.

Čukarički bez najboljeg igrača ide na megdan Zvezdi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored Lučića, protiv šampiona neće moći da igraju ni Pankov ni Popović

  • 4
Vladimir Lučić Foto: MN Press

Dva gola u asistencija u uvodna dva prolećna kola "imenovali" su Vladimira Lučića za trenutno najboljeg igrača Čukaričkog!

Momak koji je na Banovom brdu na pozajmici iz Crvene zvezde, u prethodnom kolu protiv Radničkog u nadoknadi je postigao pogodak za 2:2 (prethodno asistirao za 1:0), dok je u Subotivi bio strelac gola za 2:1 protiv Spartaka u 83. minutu.

Međutim, Čuka će biti lišena njegove pomoći u subotnjem derbiju protiv Zvezde (15.00 časova) s obzirom na klauzulu po kojoj kao pozajmljen igrač crveno-belih ne može da igra protiv matičnog kluba.

Iz istog razloga, na megdan Zvezdi neće moći ni defanzivac Radovan Pankov i golman Zoran Popović koji su pred kraj prelaznog roka takođe sa Marakane stigli na Brdo na pozajmicu.

Ipak, Brđane može da raduje to što je kapiten Marko Docić u potpunosti spreman.

- U prvom meču protiv Crvene zvezde na Banovom brdu izgubili smo sa 2:0, bez ozbiljnije šanse. Bio je to možda i jedan od naših lošijih mečeva u sezoni. Moja želja je da u subotnji meč protiv šampiona uđemo drugačije. Zvezda je, po mom mišljenju, ubedljivo najbolji tim u Super ligi, ali smo ih i previše respektovali u prvom meču - rekao je Docić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.D.

    17. februar 2023 | 15:51

    Nema te vi potrebe ni da izlazite na teren, pošto je rezutat već poznata ,A ako već izađete na teren ,nećete morati da se tiširate jer nećete se ni oznojiti.

  • RSK

    17. februar 2023 | 15:48

    Odmah potpišite rezultat 5:0 ili više

  • Bata

    17. februar 2023 | 16:31

    Stavite u ekipu i pola Partizana, ne vredi vam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA