≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Zvezde pred derbi sa Čukom: "Moguće promene u startnoj postavi, šampion se proglašava tek 26. maja"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Govorio je Milojević i o manjoj minutaži za Mitrovića

  • 7
FUDBAL MILOJEVIC IZJAVA Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević najavio je utakmicu sa Čukaričkim koja je na programu u subotu od 15.00 časova, u ovkiru 22. kola Superlige Srbije!

Dotakao se Milojević stanja ekipe, govorio je o bodovnosj prednosti nad Partizanom, mladom Stefanu Mitroviću, ali najpre je govorio o samom mečus a Brđanima.

- Raduje nas svaki meč kod kuće, bez obzira na protivnika. I u utakmici protiv Vojvodine smo dobro igrali u prvom poluvremenu i imali možda najboljih 30 minuta u poslednje vreme, te je samo nedostajala realizacija, ali to je stvar fokusa i mirnoće. Bilo je drugačije protiv Voždovca, i u smislu podloge i protivnika i ako uđemo s tim odnosom, da svi igrači budu fokusirani od prvog do posledneg minuta, mislim da možemo da očekujemo dobu utakmicu i rezultat - počeo je Milojević koji je otkrio da su svi spremni za meč:

- U trenažnom su procesu i Milunović i Rodić, tako da su svi spremni za meč. Možda bude promena u odnosu na startnu postavu s prethodne utakmice, ali ne mnogo i značajno, tako da ne postoji potreba za prevelikom rotacijom, jer smo tek počeli prolećni deo sezone, odigrali dve utakmice, tako da nema osetnog umora.

Miloš Milojević, Slavoljub Srnić Foto: Marko Jovanović

Ono što može da raduje Zvezdu jeste to da Vladimir Lučić, trenutno najbolji igrač Čuke, neće moći da igra zbog toga što je pozajmljen Brđanima upravo od strane crveno-belih.

- Pratimo sve igrače koji su na pozajmici, i Lučića, i Stankovića, Kneževića, Mituljikića... Nema dileme da je Lučić kvalitetan igrač sa dobrim osećajem za igru i kvalitetom koji je dokazao i ovde, tako da mi je drago što mu dobro ide.

Ne računajući meč sa Čukom, Zvezda do večitog derbija imao samo duel sa Javorom. Na pitanje da li bi eventualna pobeda nad Partizanom rešila šampionsku trku, Milojević je rekao:

- Ne mogu da kažem da nije lakše, jer je prednost tu, ali kao što se brzo zaradi, tako se i istopi. Namestili smo glavu da idemo iz utakmice u utakmicu, sledeći je meč protiv Čukaričkog, a onda ćemo razmišljati o Javoru, pa tek o derbiju. Nemamo prava za kalkulacije i razmišljanje o derbiju, ima još dosta do toga. Šampion se svakako proglašava 26. maja, a ako i pre toga obezbedimo titulu matematički, još bolje. Međutim, treba nam ozbiljnost i poštovanje prema svim rivalima, bilo da se oni zovu Partizan, TSC, Čukarički, Vojvodina... U fudbalu je sve moguće, videli ste i kroz utakmice u Evropi to.

FUDBAL MILOJEVIC IZJAVA Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Govorio je Milojević i o minutaži brzonogog Mitrovića.

- Velika je konkurencija. Mitrović je kvalitetan igrač i mislim da i on želi da bude reprezentativac i profesionalac na višem nivou od Superlige, ali na toj poziciji imamo najefikasnijeg igrača u timu. Delimo mu minutažu i s Bukarijem, ali nadam se da će biti prostora i da igra na svojoj prirodnoj poziciji. Bitno je da je Mitrović zreo momak, dobo radi, sve razume i kad bude bljesnuo i stigao do konstantnosti, biće standardan - podvukao je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemoguce

    17. februar 2023 | 17:04

    je promeniti silju pesica zato sto neko narefjuje da on mora da igra

  • struchnyakowsky

    17. februar 2023 | 17:03

    pesic mora da igra

  • DELIJA

    17. februar 2023 | 16:54

    DOK NAM JE PESIC U TIMU NE VIDIM JA DOBRU REALIZACIJU.TAJ VISE ODMAZE NEGO STO POMAZE.OČAJAN JE.VOLEO BIH DA NIJE TAKO CRNO ALI NA ŽALOST NAS ZVEZDAŠA BAŠ JE TAKO....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA