Vreme čitanja: oko 1 min.

Ronaldo asistencijama doneo pobedu Al Nasru, bivšem igraču Partizana poništen gol

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portugalac pokazao da može i da deli lopte saigračima

  • 1
Kristijano Ronaldo Printskrin: Twitter/GoalMachine007

Možda nije tresao mrežu rivala, ali je Portugalac Kristijano Ronaldo svakako jedan od najzaslužnijih što je Al Nasr dobio Al-Tavon u ligi Saudijske Arabije - 2:1 (1:0)!

Ronaldo je podelio obe asistencije za domaći mtim. Prvu u 17. minutu za Abdulrahmana Gareba, kada ga je sjajnim pasom izbacio ispred golmana Al-Tavona, drugu u 78. minutu za Abdulaha Madua.

Al-Tavon je u 47. minutu izjednačio rezultat preko Medrana, dok im je u 68. poništen gol koji je postigao nekadašnji napadač Partizana Leandro Tavamba. Razlog - Kamerunac je bio u ofsajdu.

Al Nasr se ovom pobedom izjednačio na tabeli sa Al Itihadom i Al Šababom. Sva tri tima imaju po 40 bodova, dok je ovaj poslednji odigrao i utakmicu više.

Kada je u pitanju sam Ronaldo, ovo su mu bile prve dve asistencije u Saudijskoj Arabiji - dok je pet puta tresao mrežu. Jednom iz penala i četiri puta na prethodnom meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penaldo prevara veka

    17. februar 2023 | 18:30

    Ovaj ne moze da pobedi ni u Arapskoj ligi bez pomoci sudije. A sto se asistencija tice,pogodila ga lopta i odbila se igracu. Tuga sta vi objavljujete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA