≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda u derbiju kola "razbila" Čukarički: Bukari predvodio crveno-bele do nove pobede

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda je ovom pobedom došla do 60. osvojenog boda u nacionalnom šampionatu

  • 36
Crvena zvezda - Čukarički Foto: MNPress

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na domaćem terenu ekipu Čukaričkog rezultatom 3:0, u okviru 22. kola Superlige Srbije.

Trener crveno-belih, Miloš Milojević nije želeo da rizikuje bilo šta, već je od prvog minuta na teren poslao najjači mogući sastav. To se ispostavilo kao pun pogodak, s obzirom na to da su crveno-beli napali od prvog minuta.

Pritisak Zvezde se isplatio već u 13. minutu, kada je Aleksandar Katai iskoristio prostor koji mu se otvorio, i u svom stilu, majstorijom, smestio loptu u dalji ugao.

Već četiri minuta kasnije, crveno-beli su ponovo došli do pogotka. Pešić je odlično video Bukarija koji se "otvarao", a krilni napadač se odlično snašao, i iz okreta zakucao loptu u mrežu.

U nastavku je viđena totalna ofanziva izabranika Miloša Milojevića, ali se do dolaska na pauzu rezultat više nije menjao. U nastavku je Čukarički ušao nešto bolje u meč, pa je Miladinović zapretio u 52. minutu, ali je šutirao glavom preko gola. Kako je vreme odmicalo, Zvezda je ponovo preuzimala inicijativu, što je na kraju eskaliralo u 67. minutu.

Milan Rodić se našao u ulozi asistenta, kada je nakon sjajne akcije po levoj strani centrirao pred gol, a Osman Bukari se ponovo našao na pravom mestu i lako poslao loptu u praznu mrežu, pored već savladanog Mićovića.

Crveno-beli su do kraja dodatno umirili ritam utakmice, i ispostavilo se, došli do nove pobede u domaćem prvenstvu.

Zvezda je ovom pobedom došla do 60. osvojenog boda u nacionalnom šampionatu, i sada uz utakmicu više, ima i, bar na kratko, 14 bodova više od drugoplasiranog Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    18. februar 2023 | 14:24

    Веома је битно да се одлепимо на +14. Шију се топле јакне и џемпери да се гробари тотално не замрзну.

  • Dare

    18. februar 2023 | 13:53

    Dokle vise Pesic??? Pa taj mucenik ne moze ni meni penzionisanom golmanu od 54 godine dati gol. Zadnji dobar spic sto je bio u Zvezdi je Hugo Vijera, od tada ih se promenulo jako puno i svi skupa ne vrede kao jedan Hugo.

  • Hersonisos

    18. februar 2023 | 13:58

    Čukarički nije iznenadio..samo je skinuo gaće ko što uvijek radi pred Zvezdom..da im slučajno ne daj Bože Ovusu i Badamosi ne otkinu bodove... 2 tim nego kako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA