≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mesi majstore, ti si Bog: Proradila Božija levica u 94. minutu, za pobedu Parižana u najluđem meču sezone!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Privilegija je živeti u eri kada fudbal igra Leo Mesi

  • 5
lionel mesi Foto: twitter/TPLCSports

Kakav meč su odigrali fudbaleri Pari Sen Žermena i Lila u nedelju u Parizu - spektakl! Ko nije gledao, ne zna šta je propustio. Vrcalo je na sve strane, plesali su Embape, Nejmar, ali su i gosti bili fenomenalni, vodili do 87. minuta, a onda su doživeli pravi pravcati nokaut.

Pari Sen Žermen - Lil 4:3 (2:1).

Za nokdaun gostiju pobrinuo se neuhvatljivi Embape, zahvaljujući njemu bilo je 3:3 sve do 94. minuta, kada je na scenu stupio najbolji među najboljima ili bolje ovako: najveći među najvećima.

Leo Mesi je majstorski izveo slobodan udarac u tim poslednjim sekundama utakmice, pogodio tamo gde je želeo da pogodi i doneo delirijum na "Parku Prinčeva". Argentinac je uspeo čak da probaci loptu kroz "zid" uprkos činjenici da je jedan igrač gostiju telom na zemlji branio prostor. Ali ni to nije vredelo da spreči najgore po svoj tim.

Pogledajte kako je radila danas Božija levica čuda iz Rozarija.

Inače u ovom definitivno najluđem meču sezone trio fantastiko Parižana vodio je glavnu reč. Embape je pogodio dva puta, Nejmar jednom, a ono najbolje za kraj je ostavio neprevaziđeni Leo Mesi.

Briljirali su i gosti sa tradicionalno ogromnim talentom u svojim redovima. Ovog puta "Svece" su žestoko mučili strelci Diakite, David i Bamba. Sve od sebe su gosti dali da sruše šampiona, i bili su toliko blizu podvigu, ali danas to nije bilo moguće pored super zvezda svetskog fudbala, protiv takvih genijalaca.

Parižanima ipak ostaje briga posle ovakvog meča i ovakve pobede, a to je zdravstveno stanje Brazilca Nejmara koji je zamenjen u 51. minutu posle duela sa jednim igračem Lila. Pokušao je Nejmar da stisne zube i da nastavi meč, ali nje mogao, očito je bio u bolovima i sada ostaje veliko pitanje da lebdi da li će biti spreman za revanš 1/8 finala Lige šampiona protiv Bajerna u Minhenu.

Video: Samo za Mesijeve oči: Kad Antonela pleše za Lea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    19. februar 2023 | 17:11

    Božija levica je bila samo kod sada pokojne legende nad legendama Sinise Mihailovica.

  • Dm

    19. februar 2023 | 17:53

    Ajnstajn fudbala...Bog fudbala MESSI

  • Bravo

    19. februar 2023 | 17:44

    Bravo majstore! Jedan je Leo Mesi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA