≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

GAT dobio Partizan, pa poklekao na svom terenu: Novosađani bez novog čuda, TSC slavio u derbiju Vojvodine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri Mladosti su imali prednost, ali nisu mogli da je sačuvaju do kraja meča, štaviše, ni do kraja prvog poluvremena

  • 1

Fudbaleri Mladosti GAT iz Novog Sada nisu mogli da nastave sa dobrim partijama posle pobede nad Partizanom (4:0), te su u meču 22. kola poraženi od TSC-a sa 2:1 u mini-derbiju Vojvodine.

GAT je odigrao veoma dobru utakmicu protiv Partizana, praktično su ponizili crno-bele na njihovom stadionu sa 4:0, ali to nisu ponovili i na svom terenu u meču protiv ekipe iz Bačke Topole. Ipak, dobro je počela Mladost utakmicu.

Već u 11. minutu meča je Đorđe Denić postigao gol za 1:0, nakon što je Roman Gal pravio čuda po šesnaestercu. Međutim, nije dugo trajala radost ekipe iz Novog Sada, pošto je VAR reagovao samo nekoliko minuta kasnije.

Ilić je odigrao rukom u svom šesnaestercu, iako je sudija rekao da se igra nastavi, VAR je reagovao i dosudio je penal koji je Ifet Đakovac iskoristio u 15. minutu.

Nije tu bio kraj golova u prvom poluvremenu. U nastavku ovog dela igre, Petar Ratkov je uspeo da postigne gol u 31. minutu meča za 2:1, čime su kompletirali preokret. Mladost se ponadala da može da dođe do preokreta, međutim, u 41. minutu je crveni karton dobio Emanuel Hakman posle još jedne konsultacije sa VAR tehnologijom.

Video: Grobari aplauzima ispratili igrače Partizana posle sramnog poraza od 0:4 protiv Mladosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    19. februar 2023 | 17:58

    Шта није јасно? Победили горег, декласирали, разнизали, траумирали, изгубили од бољег. Ништа чудно

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA