≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin zamena za Davida De Heu: Bivši golman Čukaričkog na radaru Mančester junajteda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrović je već neko vreme posmatran od strane Junajteda

  • 4
FK Crvena Zvezda - FK Čukarički Foto: Nikola Tomić

Bivši golman Čukaričkog, sadašnji čuvar mreže Nju Ingland Revolušna, Đorđe Petrović, nalazi se na meti Mančester junajteda koji ga već aktivno skautira, prenosi Tom Bogert, američki novinar koji prati MLS ligu.

Đorđe Petrović je stigao u ekipu Nju Inglanda još u aprilu 2022. godine, kada je Čukarički od njegovog transfera inkasirao oko 900.000 evra. Petrović je još tada stigao kako bi nadomestio odlaske Gabrijela Slonine, kog je Čelsi doveo za 9.000.000 evra, dok je Met Tarner prodat Arsenalu za tri miliona manje.

Pokazatelj da Nju Ingland zna sa golmanima jeste i informacija da Mančester prati upravo Petrovića, koji trenutno važi za jednog od najboljih golmana u čitavom prvenstvu SAD-a.

Mladi srpski golman je tokom prethodne sezone branio na 21 utakmici, gde je čak sedam puta uspešno sačuvao svoju mrežu, dok je primio 27 golova, a takođe se može pohvaliti i da je dva puta nastupao za nacionalni tim Srbije.

Iako Mančester junajted još nije poslao zvanični ponudu, oni aktivno prate srpskog golmana, koji bi mogao biti i drugi Srbin na Old Trafordu među stativima, nakon što je boje "Crvenih đavola" branio i Vanja Milinković Savić.

Video: Promašena prilika: Radnički zamalo za +2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XNXX

    19. februar 2023 | 22:59

    Imaju oni Hendersona koji je isto mlad, a pri tom je njihov englez. Tako da bi on prosao kao i Vanja Milinkovic Savic!!!

  • Ime

    19. februar 2023 | 21:53

    Ha ha ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA