≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktor Fiorentine "u klinču" sa navijačima: Napete scene posle novog kiksa Jovića, Milenkovića i družine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barone nije ustuknuo pred pitanjima pristalica ispred "Artemio Frankija"

  • 0
džo barone Foto: twitter/fiorentina_it

Tenzije u Firenci polako dostižu vrhunac zbog sve lošijih igara koje prate i loši rezultati Fiorentine ove sezone. Navijači kluba iz Toskane su, nedugo posle novog kiksa ljubičastih (protiv Empolija 1:1), ispred stadiona sačekali diektora Fiorentine Džoa Baronea sa kojim su ušli u raspravu.

Na snimku koji se pojavio vidi se prilično samouvereni Barone koji odgovara na pozive više pristalica kluba i ulazi u verbalni duel sa jednim od njih.

- Ko si ti? - pitao je stariji navijač direktora kluba, a ovaj mu kao iz topa odgovorio:

- Ja sam Džo Barone, a ko si ti?

Iz pozadine se potom čuo glas drugog navijača koji je jasno poručio jednom od rukovodilaca da "ide kući" i "da troši novac".

Fiorentina je pala na 14. poziciju na tabeli Serije A sada već sa ozbiljnim zaostatkom za poslednjim mestom koje vodi u Ligu Konferencija naredne sezone. Za utehu ekipi je dobra forma i dobri rezultati upravo u tom takmičenju gde je Viola, posle trijumfa nad Bragom od 4:0, na pragu plasmana u osminu finala.

Međutim, poslednju pobedu u Seriji A Jović, Milenković, Terzić i ostali upisali su još 7. januara i to je ono što najviše pogađa navijače i zbog čega su vrlo ljuti na upravu u ovom trenutku.

Video: Izabrali ste pogrešno društvo: Nije samo jedna, već 8! Delije pokazala sve otete zastave Rome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA