Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda 7. u Evropi, Partizan na 44. poziciji

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je procenat pobeda u domaćim šampionatima

  • 9
FK Partizan - FK Crvena zvezda, večiti derbi Foto: MN Press

Gledajući sve evropske timove koji do sada imaju procenat pobeda u šampionatima od 50 + odsto, Crvena zvezda može da se pohvali da se nalazi na visokom sedmom mestu!

Srpski šampion je lider Superlige sa 19 pobeda i tri remija posle 22 kola i kada se to pretvori u procente dolazimo do cifre od 86,36 odsto. Isto toliko ima i Barselona koja je korak ispod - verovatno zbog jednog poraza.

Zvezda od početka sezone nije pobedila TSC i Vojvodinu kod kuće, odnosno Partizan u 168. večitom derbiju na strani. Od žargonski jačih klubova, ispred nje su samo Seltik na drugom mestu i Napoli na petom.

Crvena zvezda i Partizan pobede Printskrin: i.redd.it

Škotski klub ima procenat uspešnosti od 92,31 odsto i realno zaslužuje prvo mesto. Međutim, ispred njih je samo Bohemijans iz Republike Irske koji je na otvaranju sezone slavio u tom jedinom odigranom meču i imao stoprocentan učinak.

Svift Hesperanž i Diderlanž su dva kluba iz Luksemburga koji drže treće i četvrto mesto sa 88,24 odsto, sledi Napoli sa 86,96, kao i Linkoln Red Imps sa Gibraltara - 86,67 odsto.

Kada je u pitanju Partizan, aktuelni vicešampion Srbije i drugoplasirani tim Superlige, on je na 44. mestu sa 68,18 odsto procenta pobeda. Crno-beli su tokom sezone zabeležili 15 trijumfa, četiri remija i tri poraza.

Crvena zvezda i Partizan pobede Printskrin: i.redd.it

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avangarda

    20. februar 2023 | 12:52

    Tamo gde sviraju njihove sudije je tako a vamo gde sviraju evropske - proleće u Evropi (osveta i Šerif pobeđen) i TOP 6 Evrolige. Sve je jasno .🎯

  • M.D.

    20. februar 2023 | 14:13

    Lako je zvezdi kada igra samo domaće prvenstvo,nema obaveza u evropskim takmičenjima .

  • Mrki

    20. februar 2023 | 13:18

    Ja mislio najbkolji u pljuvanju u dalj kad ono...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA