Vreme čitanja: oko 1 min.

U finalu Mundijala promašio šansu za pehar, ali igrama zaradio transfer od 100 miliona evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ajntraht je ovog fudbalera doveo besplatno...

  • 0
Randal Kolo Muani, Francuska, Argentina, Emiliano Martinez Foto: Profimedia

Fudbaler Ajntrahta i francuski reprezentativac Randal Kolo Muani mogao bi na kraju sezone da potpiše ugovor sa PSŽ-om u enormno velikom transferu, prenosi "Parizijen".

Kolo Muani (24) je prošle godine stigao u Ajntraht i to bez obeštećenja, nakon što mu je istekao ugovor sa Nantom, a svojim igrama u Nemačkoj, kao i na Svetskom prvenstvu u Kataru, skrenuo pažnju na sebe.

"Parizijen" navodi da je rukovodstvo PSŽ-a počelo već da razmišlja o timu za narednu sezonu, jer bi klub iz prestonice Francuske u letnjem prelaznom roku mogao da ostane bez Nejmara i Lionela Mesija. Rukovodstvo "svetaca" je spremno da ponudi Ajntrahtu čak 100 miliona evra za ovog napadača.

Muani je ove sezone odigrao 30 utakmica za Ajntraht i postigao je 15 golova. On je igrao za Francusku na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kataru. Za "trikolore" je odigrao tri utakmice na Mundijalu i jednom se upisao u strelce.

Muani je u finalu SP u poslednjim trenucima produžetaka pri rezultatu 3:3 izašao sam ispred argentinskog golmana Emilijana Martineza. Međutim, postao je najveći tragičar finala, pošto je njegov udarac Martinez obranio nogom. Argentina je potom osvojila titulu, pošto je pobedila Francusku posle boljeg izvođenja penala.

Video: Košarkaški trikovi Serhija Ramosa: Fudbalska zvezda čačnula Dončića posle neverovatnog pogotka

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA