Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon debakla Liverpula od Reala, svi se smeju Klopovoj izjavi iz prošle godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Malo ko je očekivao da će Liverpul posle onakve sezone odigrati ovako katastrofalno

  • 0
Jirgen Klop Printskrin: Youtube/BT Sport

Nije neizvodljivo, ali fudbalerima Liverpula trebaće pravo čudo da u revanš meču osmine finala izbace Real posle teškog poraza na domaćem terenu (5:2)!

Malo ko veruje da je to moguće i čini se da će Liverpul ponovo pognute glave napustiti teren protiv Reala, nakon što su to učinili 2018. i 2022. u finalu Lige šampiona.

Upravo posle tog finala prošle godine Jirgen Klop je dao jednu zanimljivu izjavu koju mnogi navijači sada masovno dele na društvenim mrežama i podsmevaju se Nemcu.

- Nije loša stvar doći do finala. To je određena vrsta uspeha, iako ne želite da ga smatrate uspehom. Imam snažan osećaj da ćemo ga ponovo igrati. Ovi momci su izuzetno kompetitivni i sjajna su grupa. To će biti i naredne sezone. Gde se igra finale naredne sezone? Istanbul? Rezervišite hotel - poručio je Klop tada u Parizu.

Međutim, kako stvari sada stoje, teško da će Redsi igrati i četvrtfinale i da će to finale u istanbulu gledati preko TV ekrana. Mada vredi pomenuti da ih je 2019. Barselona sa 3:0 dobila u prvom polufinalu, da bi Liverpul u revanšu slavio sa 4:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA