≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nižu se loše vesti za Alveša otkad je uhapšen zbog silovanja: Sve što je rekao, slagao je!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi dokazi su protiv proslavljenog fudbalera u ovom slučaju

  • 1
Dani Alves, Brians 1 zatvor Foto: Tanjug/AP, Department of Justice

Otkako je dospeo u zatvor zbog optužbi za silovanje proslavljeni brazislki fudbaler Dani Alveš (39) dobija samo loše vesti.

Poslednja glasi da je Sud u Barseloni odbio njegovu žalbu da ga pusti na slobodu do početka suđenja za silovanje koje mu se stavlja na teret, a koje se, navodno, desilo krajem decembra u jednom noćnom klubu u prestonici Katalonije.

Prema navodima portala "El Periodico", pojavili su se novi dokazi koji demantuju svedočenje Alveša i njegove odbrane u kojem je rekao da je već bio u toaletu kada je oštećena devojka ušla u njega. Time je želeo da ubedi policiju da je devojka samoinicijativno želela odnos sa njim, prenose španski mediji.

Snimci sa dve kamere demantovali su da se to nije desilo već da su oboje ušli u isto vreme, zajedno, posle čega su imali seksualni odnos.

Fudbaler je, u svojoj poslednjoj verziji odbrane, pritisnut pitanjima odbrane oštećene, rekao da je te noći bio u kupatilu i obavljao "svoj posao" kada je mlada žena ušla i dala mu felacio bez njegovog pristanka. Međutim, i ova verzija odbrane je pala u vodu sa najnovijim dokazima koje su ponudli snimci sa kamera, ali i od ranije izveštaj o povredama devojke i otisci prstiju koje je pronašla policija, kao i ostaci semena igrača pronađenim u telu podnosioca žalbe.

Podsećamo da je alveš u prvim izjavama nekoliko puta izneo lažne tvrdnje.

Najpre je tvrdio da pomenutu devojku uopšte ne poznaje, ali je sam sebe demantovao kada je bio suočen snimcima kamera iz kluba, međutim i posle toga je tvrdio da su samo ćaskali i da ničega drugog među njima nije bilo. tojest da nisu završili u toaletu VIP dela kluba. I te njegove tvrdnje su opovrgnute pošto je utvrđeno da je zajedno sa oštećenom bio u toaletu gde se, navodno, i odigrao nasilan seksualni čin koji on sve vreme negira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zver

    22. februar 2023 | 21:41

    Ko bi reko da je toliko glup da daje takve izjave kad je svaki ćošak pokriven kamerama i na hiljade svedoka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA