≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Dmitrović, nakon što ga je navijač napao: "Srećom, stao sam na vreme! Inače..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imao je Srbin ogrebotine na vratu

  • 3
Marko Dmitrović Foto: AP/Tanjug

Iako je fizički napadnut na početku nadoknade vremena, pri rezultatu 1:0 za PSV, golman Sevilje Marko Dmitrović nije želeo da napusti teren i odlučio je da završi utakmicu.

Španski mediji ističu da je Dmitrović imao nekoliko ogrebotina na vratu prilikom tuče sa navijačem holandskog tima, a nedugo nakon utakmice je rekao:

- Nikad nisam video nešto slično. Ućutaću i neću reći šta sam zaista želeo da mu uradim. Drago mi je što sam bio svestan gde se nalazim i što sam ga zaustavio. Srećom, stao sam, inače su druge stvari mogle da se dogode. Hteo je da me udari, žalosno je što se to dešava na fudbalskom terenu. UEFA bi trebalo da interveniše, ovo mora da prestane - poručio je Srbin.

Napad na Dmitrovića nije jedino što se desilo na "Filips" stadionu, jer su domaći navijači u finišu utakmice bacali svašta na teren. Na kraju, PSV je dobio sa 2:0, ali će Sevilja zbog pobede u prvom meču (3:0) igrati osminu finala.

Video: Bastajić stavio tačku na trijumf Čarapana: Ovako je Napredak dotukao Radnički

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA