Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivica Iliev o sivim igrama Partizana: "Ne igra uprava, već igrači i stručni štab"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši čelnik crno-beli tvrdi da je uprava uradila sve što je bilo do nje

  • 21
Ilija Stolica, Novi trener FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Ivica Iliev, bivši sportski direktor i igrač Partizana nije krio nezadovoljstvo viđenim u poslednjem evropskom susretu voljenog kluba.

- Krenuli smo fenomenalno. Uživao sam u dominaciji, sjajnom fudbalu, golu. U još dve odlične šanse. Rival nije dotad došao do gola, ali napravili smo penal... neshvatljiv penal! Otad je meč bio u egalu, ali smo iz sopstvene greške po drugi put kapitulirali. Nastavak je počeo kiksom i sa još jednom loptom u mreži - rekao je Iliev za Žurnal i dodao:

- Ispadali smo i ranije iz Evrope. Kad podvučete crtu, drugu godinu zaredom imali smo proleće u Evropi. Sad se tek vidi koliki smo prošle sezone Zvezda i mi napravili rezultat sa osminom finala. Deluje da smo kvalitetniji tim od Šerifa i da je trebalo da prođemo, što sad nije važno. Prolaz je bio već upisan, ali na ovom nivou ne sme bi smelo ovako nešto da se dešava, jer su na ovom nivou ozbiljni igrači i timovi.

Ko je podbacio uprava, trener Petrić ili igrači?

- Šta je uprava kriva? Ne igra uprava, već igrači i stručni štab. Uprava je uradila sve što je bilo do nje, znam kako funkcioniše. Glavu gore, sačekaćemo sledeću sezonu za nova nadmetanja u Evropi.

Video: Danilo Pantić: I dalje mislim da smo bolji od Šerifa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoniiii

    24. februar 2023 | 10:31

    A kad se godinu dana moli uprava da dovede dostojnu zamenu za Natka,a oni zadovoljni timom koji ne može da uzme titulu 6 god....o čemu ti Igliceee pričaš.....UPRAVA NAPOLJEEE

  • D

    24. februar 2023 | 10:16

    Ja ne mogu da verujem

  • M.D.

    24. februar 2023 | 10:22

    A ko je doveo stručni štab i igrače ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA