Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Ilić o izborima u FSS: "Partizanovac sam, ali obe ruke dižem za Vidića"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Legenda Partizana stala uz svog nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije

  • 3
Saša Ilić Foto: Marko Jovanović

Nakon što je Nemanja Vidić zvanično podneo kandidaturu, oglasili su se i neki njegovi bivši saigrači iz reprezentacije. Javio se Milan Jovanović i pružio mu podršku, a takođe se oglasio i Saša Ilić, koji je istakao da je Vidić rođeni lider i da veruje da bi srpski fudbal s njim na čelu krenuo napred.

- Fudbalska Srbija bira. Glasaće uskoro za lidera, a boljeg od Nemanje Vidića, to kažem iz srca, jednostavno nema. Rođen je da bude na čelu. Ima neverovatnu harizmu, cenjen je u celoj Evropi. Znamo da je išao glavom gde velika većina nije smela nogom. Beskompromisan borac, kakav je našem fudbalu neophodan.

Ako je veliki Ser Aleks Ferguson odlučio da je Vidić kapiten Mančester junajteda u danima velike slave, onda ni za nas ne bi smelo da bude dileme. Mlad je, delili smo svlačionicu u reprezentaciji. Znam koliko je pošten, koliko želi da fudbal bude bez mešetaranja, spletki. Gurao bi sve samo napred u želji da nam "kuća fudbala" to bude i stvarno. Svi znaju da sam partizanovac, ali kada je Vidić u pitanju dižem obe ruke za njegov izbor - rekao je Saša Ilić za Maxbetsport., a dotakao se i Vidićevog protivkandidata, takođe legende Crvene zvezde - Dragana Džajića.

Dragan Džajić jeste legenda, jedno od najvećih imena u istoriji našeg fudbala, ali je u godinama u kojiima bi mogao da doprinese mnogo manje, uz svo poštovanje, od Nemanje Vidića - zaključio je Saša Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    24. februar 2023 | 15:06

    Сваки, прави, Партизановац, подржаће великог, Немању Видића!🖤🤍

  • Soda

    24. februar 2023 | 18:38

    Forsiraju Džajića d bi sve ostalo kao i do sada da Nedimović bude podpredsednik da bi ga za kratko vreme postavilii za predsednika FS. Samo i jedino Vidić!!!!!

  • 1389

    24. februar 2023 | 16:20

    Vidic če tek sad da vidi u koji je bumerang usao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA