≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Batak novi trener Vojvodine, sa klubom ima samo jednu želju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najavljeno je, a sada je dobilo i epilog - Voša ima novog trenera

  • 5
Radoslav Batak Foto: MN Press

Kao grom iz vedra neba je stigla vest da je Vojvodina odlučila da otpusti dosadašnjeg trenera Milana Rastavca, dok će na njegovo mesto i zvanično sesti Radoslav Batak.

Batak je prethodnih dana figurirao i za novog trenera Napretka, ali nije uspeo da se dogovori sa Kruševljanima, dok će sada stići u Novi Sad nakon što je poslednju trenersku epizodu imao u Radničkom iz Niša, gde ga je zamenio Nenad Lalatović.

Radoslav Batak je poznato trenersko ime u superligaškim okvirima, a već je radio u Novom Sadu kao trener 2017. godine. Izuzev Vojvodine je trenirao još i Radnički iz Niša, u dva navrata, ali i Novi Pazar. Batak je dobio otkaz 2017. godine i to nakon što je slavio protiv Ružomberoka sa 2:1, da bi njegov naslednik kasnije eliminisan od tog rivala.

Upravo na to se i osvrnuo po dolasku u klub:

- Nastavljamo tamo gde smo stali 2017. godine, Vojvodina - Ružomberok 2:1. A,bicije su ništa manje, želim sa Vošom da igram Evropu - poručio je Batak.

Video: Radnički počeo pripreme za novu sezonu, trener Batak traži odlaganje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    25. februar 2023 | 16:39

    Nasim klubovima treba da se zabrani smena trenera, dajte bre nekima da vode celu sezonu. Bukvalno njih desetak samo sa klupe jednog prelaze na klupu drugog kluba i vrte se tako.

  • Bata

    25. februar 2023 | 15:13

    Rastavi je jedan od najboljih trenera kod nas,ali nažalost naši klubovi su u deficitu sa kvalitetnim igračima,pa treneri izvlače neki maksimum od njih,a gospoda iz uprava klubova žele uspehe o rezultate preko noći i nemaju strpljenja,pa ceh plaćaju treneri inače ovaj Batak nigde nije bio trener sa uspehom,samo čovek koji ide iz kluba u klub

  • Ek I ca

    25. februar 2023 | 16:54

    Sve isti treneri.se vote u Krug.. ni ovaj pet utakmica..nece izdrzati..veze nema ni jedan..dobili license..bez znanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA