Vreme čitanja: oko 2 min.

Milojević kritikovao teren u Ivanjici i sa mnogo samopuzdanja najavio 169. večiti derbi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Zvezde istakao da je njegov tim zasluženo pobedio

  • 6
Miloš Milojević Printskrin: Youtube/Zvezda TV

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je posle meča da je zadovoljan pobedom i pristupom svojih igrača u trijumfu nad Javorom od 2:0 koji je bio uvertira za 169. večiti derbi.

On je apostrofirao i loš teren u Ivanjici i istakao nadu da će on biti popravljen, jer je to u interesu srpskog fudbala.

- Mislim da smo odigrali dobar meč u uslovima koji su bili ponuđeni, svaka čast momcima, nije lako prilagoditi se uslovima i kontrolisati utakmicu na ovakvom terenu protiv čvrste ekipe kao što je Javor, ostaje žal što nije bilo još jedan gol iz prekida, ali mislim da je odnos bio dobar i motivacija i da smo zasluženo slavili - rekao je Milojević, a zatim se osvrnuo na teren.

- Mislim da je u interesu srpskog fudbala da to bude drugačij bude bolji teren, imaju prvoligaša, lep kraj je ovde, mislim da mogu da ponude mnogo više i da teren bude bolji, mislim da je to samo zbog nas, to je i zbog njih i zbog srpskog fudbala. Ne volim kada u pripremi utakmice razmišljam da li će nam teren dati da radimo ono što želimo. Svaka čast momcima, prilagodili su se, imamo kvalitet i uz malo sreće mogli smo i ubedljivije da slavimo.

Dao je kratak komentar i pred predstojeći večiti derbi.

- Ovakav pristup nam treba za svaku utakmicu. Znamo kakvu utakmicu imamo sledeće nedelje, moramo da učinimo sve zvezdaše ponosnim na toj utakmici i da damo 150 odsto i da zajedno slavimo - rekao je Milojević i poslao poruku navijačima Zvezde.

- Svakako, bez obzira na uslove, kakav god da je teren na strani, mi imamo navijače koji poprave to za 20 posto, jer imamo vetar u leđa kada je teško, nadam se da će popuniti Marakanu u petak za večiti derbi - zaključio je on u intervjuu za Zvezda TV posle meča.

Video: Neverovatan gol Zvezde: Katai pogodio Pešića u rame, lopta otišla u gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bl

    25. februar 2023 | 16:22

    Ovog Coveka sa Pesicem pod hitno izbaciti iz kluba ako treba skupicemo pare da ih isplatimo ako Terza nije nista ostavio. Prodacu Kucu ako treba samo da ih vise nikad ne vidim u Zvezdi

  • Zaks

    25. februar 2023 | 16:14

    Imas 20 puta veci budzet od Javora njima ne smeta teren tebi smeta. Igrao si u Evropi gdje su tereni bili top i sta je pomoglo? Ovaj lik samo izgovre trazi pfuii smucili ste se mi

  • Vlado

    25. februar 2023 | 16:16

    Uslovi za igru su katastrofa nije mi jasno da se i dozvoli na takvom terenu igrati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA