≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milojević ni reč o derbiju na terenu posle Javora: "Nije lako igrati ovde, iako neko možda misli da jeste"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odigrala je Crvena zvezda taman koliko je to bilo neophodno za tri boda u Ivanjici

  • 0
Miloš Milojević Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Javor iz Ivanjice u okviru Superlige Srbije, čime su zadržali korak na putu ka odbrani titule i u dobrom raspoloženju dočekuju večiti derbi koji je na programu sledeće sedmice - 0:2 (0:1).

Trener crveno-belih, Miloš Milojević izjavio je posle utakmice da je jako srećan što je tim pobedio i da nije lako odneti sve bodove iz Ivanjice. Ali nije bilo reči o večitom derbiju i Partizanu.

- Svakako jeste, u ovom trenutku u okolnostima u kojima smo bili je bilo odgovarajuće da probamo sa trojicom štopera, jer imamo jednako kvalitetna tri - četiri igrača na toj poziciji. Mislim da smo zatvorili utakmicu, nismo imali probleme. Svaka čast momcima na koncentraciji, nije lako igrati ovde, iako neko misli da jeste. Svaka im čast na ovih 90 minuta - rekao je Milojević.

Sa druge strane, trener Javora, Mladen Dodić kaže da može da bude zadovoljan samo prvim poluvremenom.

- Ovo je bio maksimum u prvom poluvremenu. Mogu da budem zadovoljan tim prvim poluvremenom u kojem je Zvezda imala puno dobrih šansi, ali su dali tu čeonu loptu. Imali su više šansi, šuteva na gol, ali tim prvim poluvremenom mogu da budem zadovoljan. Nedovoljno smo bili agresivni u drugom poluvremenu, taj drugi gol je ubio samopouzdanje posle onakvog prvog gola. I to je bio kraj - izjavio je Dodić.

Video: Zbog ovog starta je igrač Kolubare dobio crveni karton

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA