≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragičan epilog nesreće u kojoj su učestvovali igrači Veleža: Poginuo mladić (22), među teško povređenima dete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, nesreća se dogodila danas u Čeljanovićima

  • 1
Rumunija, autobus, saobraćajna nesreća, grčki autobus, Bukurešt Foto: Tanjug/AP

Nažalost, saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali fudbaleri Veleža ranije danas u Čeljanovićima na magistralnom putu M-18 odnela je život jednog mladića (22), a dve osobe su teško povređene, među kojima i jedno dete.

Prema rečima PR-a MUP-a Kantona Sarajevo, Mersihe Novalić, lekari su konstatovali smrt muške osobe rođene 2001. godine. On se nalazio u putničkom automobilu koji se sudario sa autobusom u kojem se nalazila ekipa FK Velež, navodi Klix.ba.

- U nesreći je povređeno dete i zadobilo je povrede opasne po život. Isti stepen povreda konstatovan je kod jednog muškaraca iz putničkog vozila - rekla je Novalić.

U putničkom automobilu sa ljubljanskim registarskim oznakama su povređene još tri osobe, od čega dve teže, a jedna lakše. Nesreća se dogodila nakon što je automobil izgubio kontrolu na klizavom putu, prešao u drugu traku i udario direktno u autobus u kojem su bili fudbaleri Veleža.

Predsednik Upravnog odbora Veleža, Senad Kevelj je za portal Klix.ba izjavio da su svi u autobusu prošli bez povreda.

- Automobil iz suprotnog smera je iskliznuo, ponelo ga je nešto i podleteo je pod autobus. Igrači Veleža su dobro, ali u autu je bilo dece i ima povređenih. Svi u autobusu su bili prestrašeni - kaže Kevelj.

Oni su drugim autobusom potom nastavili put ka Srebreniku.

Video: Snimci s mesta nesreće legende Reala: Auto i autobus totalno razvaljeni, čak je i zid jedan urušen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    26. februar 2023 | 15:15

    Kako tamo klisari voze i nje cudo da poginu, sa malim kantama od auta preticu na punoj crti u krivini, sta rade to je za Ginisove knjige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA