≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pešić se krstio posle akcije košarkaša protiv Grka: I ova njegova reakcija je dokaz koliko su igrači brljali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sledi nam popravni protiv Velike Britanije kao poslednja šansa za plasman na Mundobasket

  • 5
svetislav pešić Foto: tiktok.com/@kosarkanadlanu

Košarkaška reprezentacija Srbije propustila je prvu meč loptu za plasman na Mundobasket 2023. porazom od Grčke posle produžetka.

Mogli su Pešićevi izabranici da reše to pitanje protiv Helena s obzirom na to da su vladali situacijom u prvom poluvremenu i delom u drugom, imali i prednost od 13 poena, no nisu uspeli da održe isti nivo igre sa protokom vremena i usledio je poraz.

Popravni sledi u ponedeljak protiv Velike Britanije.

Selektor Pešić, logično, nije mogao da bude zadovoljan viđenim o čemu svedoči i jedna njegova komična reakcija koja se deli na društvenim mrežama. Pošto su Jović, Jagodić-Kuridža i Davidovac prekombinovali u jednom napadu, i izgubili loptu, Pešić je bio u neverici toliko da je počeo da se krsti.

Istpostavilo se da je to bio i period kada su Grci krenuli da nas sustižu i da koriste sve naše propsute kao što je bio i ovaj napad posle kojeg je selektor bio u čudu.

@kosarkanadlanu #FIBAWC #WinForAll #serbia #basketball #fypシ #tiktokviral ♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zana

    26. februar 2023 | 07:59

    Pa ja se krstim otkako smo ispali sa svetskog prvenstva. Zar je moguce da ovaj Pesic i dalje sedi na klupi reprezentacije. Taj izdajnik i licemer nas moze samo u gubitke da vodi kao sto se i vidi iz svake utakmice i pre i sad

  • BobanKV

    26. februar 2023 | 08:06

    Ja se krstim zato sto je zvaka jos uvek selektor!

  • Boda Tajson Doživotna

    26. februar 2023 | 05:44

    Za početak neka nauči da se krstiš. PEŠIĆU NE TREBA TI TEODOSIĆ. Uništićeš svoju karijeru zbog onih što su te postavili. Lako ti je bilo sa majstorima. Kao kad bi ja reko Lebronu uđi tu,idi tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA