Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša mis Hrvatske sina golmana priprema za meč sa Sitijem: "Trening mu se jako svideo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Renata je posvećena treningu i zdravom načinu života

  • 11

Sedamnaestogodišnjeg golmana Hajdukovih juniora, Bornu Buljana za predstojeći meč priprema njegova majka i nekadašnja Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević Buljan.

Naime, juniori će u utorak odmeriti snage sa Mačhester Sitijem u osmini finala UEFA Lige šampiona za mlade, a kako je četrdesetšestogodišnja Renata napisala, Borni se trening jako svideo.

- Pogledajte deo treninga Borne Buljana. Danas je naglasak na delu koji je posebno bitan na njegovu visinu od 197 cm u razvojnom periodu od 17 godina. Trening mu se jako svideo - napisala je Renata uz emotikone srca, tornada i vatre.

Renata je poznati fitnes trener. a 2000. godine je osvojila titulu Miss Universe Hrvatske. Kako navodi na svojoj stranici, posle završene zdravstvene srednje škole, upisala je Kineziološki fakultet, smer kondicioni trener, i stekla zvanje profesora fizičke i zdravstvene kulture.

- Koristim izraz LEPOTA = ZDRAVLJE jer to je ono što živim i prenosim na sve oko sebe. Sve što je pojam zdravlja je lepo... dobro držanje, ravan i čvrst stomak, izražajna guza, čvrste, čiste i lepo oblikovane ruke i noge. Ne govorim nikad o čovekovom zdravlju govoreći samo o njegovom telu već i o njegovom mentalnom zdravlju, stoji na njenoj stranici.

Video: Anastasija u provodu sa Gudeljevom porodicom: Fudbalerova majka je grli, sestra đuska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA