≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inter sve dalje od "Skudeta": Bolonja slavila i "odvojila" vodeći Napoli na +18

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inter se ovim porazom dodatno udaljio od vodećeg Napolija, koji sada ima 18 bodova "viška" i sve je bliže dugo očekivanom "Skudetu"

  • 1
FK Bolonja - FK Inter Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Fudbaleri Intera poraženi su od ekipe Bolonje na gostujućem terenu rezultatom 1:0, u okviru 23. kola italijanske Serije A.

Od prvog minuta se činilo da domaći imaju veću želju za pogotkom, a u 12. minutu su i uspeli da zatresu mrežu. Musa Berou je primio dobar pas, namestio se i preciznim udarcem poslao loptu u donji desni ugao, međutim, posle konsultacije sa VAR sobom, utvrđeno je da se našao u nedozvoljenoj poziciji, te pogodak nije priznat.

Mogao je šest minuta kasnije i Roberto Sorijano da pogodi, kada je primio  pas na ivici kaznenog prostora i snažno "opalio", međutim, prečka je spasila goste, te se rezultat nije menjao. Pokušavao je Inter u nastavku da kazni promašaje Bolonje, međutim, tokom prvih 45 minuta nisu uspeli da stvore idealnu priliku za gol.

FK Bolonja - FK Inter Foto: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

I u drugom poluvremenu je Inter pokušavao da pogodi, međutim nisu uspevali da stvore pravu šansu, iako su u nekoliko navrata bili vrlo blizu. Na kraju je to iskoristio Rikardo Orsolini, koji je u 76. minutu doveo Bolonju do prednosti. Primio je sjajno dodavanje u šesnaestercu i pratično "zakucao" loptu iza leđa nemoćnog Onane.

Do kraja meča Inter nije stvorio gotovo ni jednu ozbiljniju priliku, te je Bolonja došla do vrlo važnih bodova. Inter se ovim porazom dodatno udaljio od vodećeg Napolija, koji sada ima 18 bodova "viška" i sve je bliže dugo očekivanom "Skudetu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA