≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sramota je šta radi Čelsi koji je potrošio 600 miliona na pojačanja: Plavci crvene od stida i posle Totenhema

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na pet utakmica ekipa Grejema Potera postigla samo jedan gol?!

  • 1
FK Totenhem - FK Čelsi Foto: Tanjug/AP

Mnogo para, ali nema muzike. Nema ničega. Čelsi je jedno veliko ništa.

Klub koji je na pojačanja u ovoj sezoni potrošio preko 600 miliona evra, od kojih je jedno, rekordno i za standarde Premijer lige od 120 miliona, narodski rečeno ne može da se sastavi.

Novi poraz tim Grejema Potera pretrpeo je u londonskom derbiju protiv Totenhema u gostima - 0:2.

Strelci za "Pevce" bili su Oliver Skip i Hari Kejn.

Konteov tim je tako održao četvrtu poziciju na tabeli, ali će još morati dobro da se preznoji ako želi tu i da ostane pošto Njukasl preti sa četiri boda manjka - ali i dva meča manje.

Svrake danas protiv Mančester junajteda igraju za trofej Liga Kupa.

Veliki je ovo bio dan za pomenutog strelca vodećeg gola Skipa (22), postigao je svoj prvi gol u seniorskoj karijeri u elitnom rangu i tako najavio ono što je, možda, još i pre početka meča moglo da se pretpostavi - krah Čelsija.

Jednostavno, "Plavci" ne mogu da se konsoliduju, niti da ogroman individualni potencijal kanališu u timsku igru, Poter očito nije potencijal Tuhela i otud su rezulatati krajnje poražavajući. Čelsi je na poslednjih pet utakmica u Premijer ligi postigao jedan jedini gol!

Toliko o njima.

Danas se stekao utisak da ne bi dali gol da je meč potrajao i nekoliko dana, jer osim što su sami takvi kakvi su, na drugoj strani su imali, ipak, daleko ozbiljnije organizovanu ekipu, sa pravim trenerom i sa napadačem svetske klase. Kejn je pred kraj, na zadovoljstvo navijača, golom stavio tačku na ovaj meč i "Plavce" naterao da još jednom crvene od stida.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA