≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bura u Bugarskoj zbog "nesportske" pobede Ilićevog CSKA: Sale ništa nije zamerio akterima sporne situacije

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije ni legendarni kapiten Partizana najsrećniji zbog svega što se izdešavalo na meču sa Septemvrijem

  • 5
saša ilić Foto: sportal.bg

Mnogo bure podiglo se u Bugarskoj zbog krajnje nesportskog poteza igrača sofijskog CSKA iz kojeg su i došli do pobede koja ih je ostavila na čelu tabele ispred Ludogoreca i još jednog CSKA iz prestonice.

Da stvar bude neprijatnija po tim Saša Ilića, nesportski potez stigao je iz ruke njegovog kapitena Jurgena Mateja koji je bacio loptu iz auta ka saigraču Dukensu Nazonu, a ovaj u tranziciji pogodio mrežu Sevrembrija. Ne bi ovaj potez ni izazvao ovoliko kontroverzi da loptu van igrališta namerno nije izabacio igrač rivalskog tima - kako bi se ukazala pomoć njegovom saigraču.

Pogledajte tu situaciju.

I umesto da gosti, u duhu fer pleja, vrate loptu u posed protivniku, Matej je sve iznenadio i šokirao potezom da inicira kontru CSKA.

- Srećan sam što smo pobedili, ali mi se nije dopao način na koji smo došli do pobede. Nisam do sada komentarisao suđenje, ali danas je ono bilo onako kako ne bi smelo da bude nikad. Utakmica se pretvorila u nervozan meč za obe strane - rekao je Ilić posle utakmice.

O nesportskom potezu svojih igrača je rekao:

- Došlo je do te situacije za naš gol. Ako moram da tražim bilo kakvo opravdanje za to, bilo je nekoliko eklatantnih prekršaja na našu štetu koji su prošli nekažnjeno. Naši igrači su morali da se odupru svemu ovome i tako je došlo do gola - Ilićevo je viđenje spornog momenta.

Na kraju, Saša Ilić je jedino zadovoljan činjenicom da je njegov tim osvojio tri boda.

- Neki moji igrači danas nisu bili na najvišem nivou, a igrali smo protiv tima koji je želeo da se nadigrava. Mi nismo bili u najboljem izdanju danas. Svake nedelje pričam da nam je svaki sledeći meč onaj najbitniji. Ako nismo ekstremno fokusirani u svakom trenutku sami ćemo sebi napraviti probleme. Nismo primili gol, a Septemvri nije iskreirao mnogo šansi. Mi smo mogli da damo i drugi gol, ali nisam srećan kako smo danas pobedili. Jedina pozitivna stvar danas su tri boda - zaključio je Ilić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • byongi04

    26. februar 2023 | 20:07

    ovde nista nije nesportiski osim ovih gostujucih, njihov igrac lezi iz cistog mira i to van terena, moze pomoc da mu se ukaze a njihov igrac izbacuje loptu da zadrzava vreme, totalno opravdano su dali gol, svaka cast

  • 5

    26. februar 2023 | 20:24

    ilić 🍺čaša🍺 ZABLUDA JE 🚽vaša🚽 🍺🍻🍺

  • Lik

    26. februar 2023 | 19:36

    Za svevi tražite opravdanje kmekavci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA