≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kakva dominacija Mesija i Embapea: Sami rešili derbi, ni lasom ih nisu mogli uhvatiti igrači Olimpika!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Neuhvatljivi, neumoljivi, neprevaziđeni tandem razbio sve defanzivne šablone rivala

  • 2
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Nije bilo ni trunke nade za Olmpik Marselj nasuprot čudesima koje su izvodili Lionel Mesi i Kilijan Embape. Pari Sen Žermen je i bez Nejmara protutnjio tamo gde najviše voli da pobedi, više od svega ostalog - potukao je Olimpik na njegovom vatrenom bunjištu i podsetio na to ko je gazda fudbala u Francuskoj.

Olimpik - Pari Sen Žermen 0:3!

Sve je večeras na "Velodromu" bilo u režiji dvojice vanserijskih asova koji u tandemu mogu sami protiv svih - bukvalno. Dva gola postigao je Kilijan Embabe, jednom asistirao Mesiju, dok je Argentinac, uz pogodak, servirao dve asistencije superbrzom saigraču.

Ni lasom ih fudbaleri Marselja nisu mogli uhvatiti.

pari sen žermen Foto: Tanjug/Ap

Totalna dominacija viđena je u francuskoj luci u koprodukciji sasvim sigurno dva najbolja igrača sveta u ovom trenutku. Tudorov tim je do ove runde napravio sjajan niz rezultata, probio se do drugog mesta, nedavno na istom mestu čak i eliminisao "Svece" u Kupu, ali je ovaj novi okršaj pokazao svu snagu Parižana onda kada je to bilo najvažnije.

Pogledajte samo kako je Mesi proigrao Embapea pre nego što je Francuz treći put matirao golamana domaćeg tima negde u začetku drugog poluvremena i tada već zapečatio trijumf gostiju iz prestonice.

Prethodno, Mesi i Embape su zaplesali u 25. minutu kada je ovaj drugi načeo Marselj i najavio šou dvojice igrača kakav dugo nije viđen. Samo četiri minuta kasnije opet isti akteri na sceni samo u zamenjenim ulogama: Francuz je bio neuhatljiv, Mesi neumoljiv - za nokaut Olimpika i muk na "Velodromu".

Nakon ovog trijumfa PSŽ je uvećao prednost naspram večerašnjeg rivala na osam bodova, dok su i Embape i Mesi popravili svoje individualne bilanse po čemu su bez premca u Ligi 1.

Francuz je prvi strelac šampionata sa 17 golova, uz to ima i 3 asistencije, dok je Argentinac sa učinkom protiv Olimpika, došao do 12 golova i isto toliko produktivnih dodavanja za saigrače. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA