Vreme čitanja: oko 1 min.

Novinar Telegrafa pogodio najluđi tiket: Uplatio 100 dinara, "ubo" 30 parova i zaradio "bogatstvo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada se spoji poznavanje sporta i sreća, dobija se ovakav tiket

  • 18

Ljubitelji sporta iz vikenda u vikend pokušavaju da "ubodu" pravi "porodični tiket", a tako nešto uspelo je novinaru sportske redakcije Telegrafa Stefanu Jociću.

Svoje znanje iz sporta, Stefan je pretočio u jedan neverovatan tiket, gde je pogodio čak 30 parova i na uplaćenih 100 dinara zaradio neverovatnih 284.261 dinar!

Našem novinaru je na Soccerbet nalogu za "online" klađenje ostalo još 100 dinara, a onda je od tog novca odigrao tiket kakav mnogi ne pogode nikad u životu, iako iz vikenda u vikenda okušavaju sreću u prognoziranju rezultata.

Stefan je tokom vikenda odigrao čak 30 teniskih mečeva i pogodio je sve parove!

- Ostalo mi je još 100 dinara na nalogu i odigrao sam 30 mečeva koje sam našao da su bili u ponudi od tenisa. Igrao sam na favorite, gledao sam da kvote ne budu iznad 1,60. Bilo je tu i mnogih tenisera i teniserki za koje nisam ni čuo, ali sam odigrao po osećaju. Nakon što sam video da je prošlo prvih 20 parova, počeo sam ozbiljnije da pratim dešavanja na ostalim mečevima, iako je bilo duboko iza ponoći. Na kraju sam imao sreće i prošli su svi parovi. Dobitak je mogao da bude i veći da za dva meča nije bila kvota 1 zbog odlaganja, ali možda je baš to bila sreća da tiket prođe - opisao je Stefan ovu ludačku sreću na kladionici.

Ovo je tip tiketa kakav često ljubitelji klađenja odigraju s vremena na vreme, gde se više oslanjaju na sreću, jer pogoditi 30 parova je zaista retka situacija, čak i kada su kvote minimalne.

Soccerbet ima novu ponudu, pa i svi ostali mogu da okušaju sreću i pokušaju poput našeg Stefana da zarade veliku sumu novca uz sportsko znanje i malo sreće.

Pogledajte i šta je sve Stefan odigrao na tiketu u galeriji:


Video: Susret legendi: Srdačan pozdrav i lepe reči Đokovića i Batistute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    27. februar 2023 | 11:47

    Svaka cast doktore

  • panic

    27. februar 2023 | 12:53

    ni slučajno se ne može pogoditi svaki 3-4 utakmica iznenađenja (namestaljke) pogotovu kod favorita pa juče 2 debela rezultat barsa i monako izgubili tada je nemoguće 30 utakmica pogoditi

  • Iki

    27. februar 2023 | 15:20

    Svaka cast za pogodak ali to je oko 2500€ ako je to pravo bogatsvo onda ste smesni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA