Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bio sam 80 % siguran da ću u ovom prelaznom roku završiti u Partizanu, to je moja neostvarena želja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto u Humskoj, Dražić je završio u Surdulici

  • 2
Dejan Dražić Printskrin: Youtube/Zagłębie Lubin

Srpski napadač Dejan Dražić vratio se ove zime u Superligu, odakle je otišao sada već davne 2015. godine kao član OFK Beograda!

Možda pomalo i neočekivano "srpski El Šaravi", kako Dražića zovu, pojačao je poslednjeplasirani tim domaćeg šampiona Radnik iz Surdulice, mada je u razgovoru za "Sportski žurnal" potvrdio da je bio ubeđen da će zaigrati u Partizanu.

- Istina je to, uvek je postojala konekcija između Partizana i mog agenta. U ovom prelaznom roku 80 odsto sam bio siguran da ću završiti u Partizanu. Zašto? Bio sam slobodan kao ptica na grani, a ne tako davno su hteli da plate 500-600.000 evra obeštećenja za mene. Ipak, nisam obukao crno-beli dres i srećan sam u Radniku - rekao je Dražić i dodao:

- Toliko pregovora je bilo i uvek je negde zapinjalo. U Humskoj sam naučio fudbalsku azbuku, zna se i kako smo se rastali, još u školi… Dokazao sam se u OFK Beogradu. Partizan je moj dečački neostvareni san.

Dražić je 2015. iz OFK Beograda prešao u Seltu. Potom je igrao za B tim pomenutog kluba i Valjadolid, pre nego štop je otišao u Slovan iz Bratislave. Nastupa je za Zaglebje, Honved i Bodrumspor.

Video: Petrić o nasledniku na klupi Partizana: Mogao bi to da bude Duljaj ili Nađ, tu je i Sale Ilić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    27. februar 2023 | 12:38

    Ko ovoga pitao za devojku?.

  • Boban60

    27. februar 2023 | 13:32

    Dok je ova ciganska uprava, neće se pojačavati igrački kadar u FK Partizan, već će se rasproda sto igrači. Zato te nisu doveli, nemaju novca za plate, a kamo li pojačanja, kada su počela našu decu da prodaju u bescenje. Najavljivali su oni mnoga imena, Gojka Cimota, tebe Dražić, Čumića, Haziza, ali su pare potrošili pa nemaju više para ni za plate, počeli su našu decu da prodaju Vanju Vlahovića 18 godima i Relju Obrića 16 godina, Terzića 22 godina. A više ne pričaju o sporu sa Asanom, verovatno su i tu izgubili spor, a koštao nas je 1.500.000 evra zbog pišljivih tri plate, otišao je bez obeštećenja. Šćekić je video da nemaju para pa je otišao gde će da ga plate, tako je otišao Jevtović, više mladi igrači nisu zagrejani da dođu u FK Partizan, jer im klub neće moći obezbediti smeštaj, treninge i stipendiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA