Vreme čitanja: oko 1 min.

Završena aukcija dresova sa meča Zvezda - Voša posvećena preminulom Mihi: Prikupljeno čak 18.872 dolara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novac će biti uplaćen Nacionalnom registru donora matičnih ćelija

  • 1
FK Crvena Zvezda - FK Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da je završena aukcija dresova sa utakmice između Crvene zvezde i Vojvodine koja je bila posvećena Siniši Mihajloviću.

Prikupljena suma od 18.872 dolara biće donirana Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije.

- Posebno dizajnirani dresovi, koje su prvotimci našeg kluba nosili na prolećnoj premijeri protiv Vojvodine, u znak i slavu Siniše Mihajlovića su dati na aukciju sa humanitarnim ciljem. Posle nepunih mesec dana aukcija je završena, a zvezdaši širom sveta su pokazali da imaju veliko i humano srce. Prikupljena je neverovatna cifra od 18.872 dolara. Kao što je prvobitno predviđeno celokupan iznos je doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije - objavio je FK Crvena zvezda.

Dres “Mihajlović” sa brojem 11 i potpisom svih fudbalera Crvene zvezde je prodat za najveeću sumu novca.

Legendarni Miha je sišao sa životne scene u 53. godini života posle duge borbe sa opakom i teškom bolesti, a ostaće upamćene njegove majstorije iz slobodnih udaraca i neodoljivi šarm koji ga je krasio tokom čitavog života. Iz tog razloga unikatni dres “Mihajlović” sa čuvenim brojem 11 i potpisom svih fudbalera Zvezde, je prodat za najveću sumu novca koja je iznosila 2.897 dolara.

Kada su u pitanju aktuelni igrači, navijači su najviše procenili vrednost dresa Aleksandra Kataija koji je otkupljen za 1.053 dolara", objavio je FK Crvena zvezda.

Video: Fudbaleri Vojvodine izašli na meč u majicama sa likom Siniše Mihajlovića

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    28. februar 2023 | 13:07

    Nisam znao da kod nas u platnom prometu se plaća dolarima znači mismo Američka koĺonija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA