≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši Tadićev saigrač šutirao tri penala u nadoknadi - dva je promašio!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promes je imao neverovatnih nekoliko minuta u ponedeljak popodne

  • 0
Kvinsi Promes Printskrin: Youtube/FC Spartak Moscow

Napadač moskovskog Spartaka Kvinsi Promes definitivno je obeležio četvrtfinalni meč Kupa Rusije protiv Lokomotive, jer je čak tri puta šutirao penal u nadoknadi vremena!

Spartak je imao prednost iz prvog meča od 1:0, u revanšu je vodio sa 3:2 u trenutku kada je sudija pokazao prvi put na belu tačku. Igrao se 93. minutu kada je Promes šutirao, ali mu je golman rivala zaustavio udarac.

Dva minuta kasnije - Spartak je dobio novi penal, nakon igranja rukom u kaznenom prostoru. Promes je ponovo stavio loptu na kreč, pokušao je panenku i sve upropastio. Međutim, VAR je bio taj koji ga je spasio.

Nakon što je dobio signal iz kontrolne sobe da je golman izašao sa linije u trenutku šuta, sudija je ponovio penal koji je Promes napokon pogodio za konačnih 4:2.

Vredi pomenuti i to da je Promes svojevremeno igrao za Ajaks i bio je saigrač Dušana Tadića, kao i da je prošle godine bio pod istragom holandske policije zbog navodnog pokušaja ubistva rođaka. Dovođen je i u vezu sa određenom kriminalnom grupom zbog kokaina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA