≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brazilac kopirao Ronaldov jelovnik, zamenili ga posle 5 minuta na terenu: "Mislio sam da ću umreti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije sve pošlo po planu za Gabrijela Menina kada je pokušao da se hrani po ugledu na Portugalca

  • 0
Gabrijel Merino Foto: AGIF / ddp USA / Profimedia

Fudbaler Palmeirasa Gabrijel Menino, otkrio je da je u sezoni 2020/21 pokušao da se pridržava dijete koju praktikuje Kristijano Ronaldo, ne bi li poboljšao svoje fizičke performanse na terenu.

On je u to vreme imao vrlo malo prilike da igra u prvom timu, pa se odlučio da iskopira Ronaldov režim ishrane, ali to nije prošlo onako kako je zamišljao.

- Bio sam u granicama svoje kilaže, ali želeo sam da promenim to. Razgovarao sam sa Palmeirasovim nutricionistom i zamolio ga da prati Kristijanovu dijetu. Počeo sam sa dijetom i već sledećeg dana su oba beka bila povređena. Ko je morao da igra? Ja!

- Dijeta je bila ovakva: za doručak jaja i suplementi, pr treninga suplementi, za ručak riba i salata, za večeru opet riba i salata, a pre spavanja još suplemenata - objasnio je brazilski fudbaler, a zatim je opisao i kako je izgledalo kada je pozvan da igra.

- Nisam mogao da podnesem više da trčim. Zagrejao sam se i pomislio sam "Umreću". Za pet minuta utakmice nisam mogao više da izdržim, morali su da me izvedu iz igre - opisao je Menino.

Inače, on se ove sezone ustalio u ekipi Palmeirasa, gde je odigrao 11 mečeva i postigao tri gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA