≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Hrvatski trener ponizio Radonjića u derbiju Torina: Uveo ga u 60. minutu, izveo ga u 75, Nemanja poludeo!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kostić upisao asistenciju, kao i Ilić na drugoj strani; Gosti vodili dva puta, Juve se vraćao i na kraju dotukao velikog rivala

  • 13
nemanja radonjić Foto: twitter/Footballouge

Fudbaleri Juventusa savladali su Torino u gradskom derbiju rezultatom 4:2 i nastavili proboj ka gornjem delu tabele odakle su se strmoglavili posle žestoke kazne koju je klubu izrekla liga i Fudbalski savez.

Svi srpski reprezentativci u redovima oba tima bili su na terenu, Vanja Milinković-Savić, Ilić i Radonjić na jednoj, te Kostić i Vlahović na drugoj strani, a derbi je definitivno preseo Nemanji Radonjiću koga je hrvatski trener Ivan Jurić uveo u igru u 60. minutu, pa izveo već u 75, nedugo posle vođstva domaćih za 3:2.

Radonjić je bio u šoku, ušao je i u svađu sa trenerom koji je takođe bio veoma ljut, da li igrom ili ponašanjem našeg igrača, to sad nije poznato. Definitivno je Jurić ovim potezom i ponizio Radonjića koji ni u ludilu nije mogao da očekuje ovakav potez stratega ekipe.

Srpski legionari večeras nisu bili strelci nekog od golova ali su dali solidan doprinos dinamici utakmice i upisali i dve asistencije.

Za goste, Ilić je to učinio u 43. minutu kada je uposlio Sanabriju, a ovaj podmetnuo nogu za 1:2, dok je Kostić u 16. minutu uspeo da proigra Kvadrada, a ovaj pogodio za 1:1.

Juventus je daleko bolje odigrao drugi deo meča u kojem je potukao goste rezultatom 2:0.

Na golu "Bikova" stajao je Vanja Milinković-Savić koji nije mnogo toga mogao da učini večeras ni kod prvog, a ni kod narednih golova protivnika. Jednostavno, ostavljen je na vetrometini u svim akcijama koje su prethodile golovima "Stare Dame" pa se ne može govoriti o njegovom lošem izdanju. Generalno, podbacila je kompletna defanziva Torina.

Nijedan od četiri gola za Juve nije išao uz ime Dušana Vlahovića mada je prvi strelac ekipe bio vrlo blizu u jednoj situaciji kada je, sam pred Vanjom, savladao sunardonika ali se lopti koju je podigao isprečila prečka.

Može da se kaže da Vlahović snosi malu krivicu za vođstvo Torina već u 2. minutu kada se nije na vreme izvukao iz ofsajda, što je iskoristio Karamo da pogodi mrežu iz ispravne pozicije.

Strelci golova za Juve bili su Kvadrado, Danilo, Bremer i Rabio, dok su za goste mrežu tresli Karamo i Sanabrija.

Video: Nemanja Radonjić o mogućem povratku u Zvezdu: Svi znaju koliko volim klub

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    28. februar 2023 | 22:52

    Радоња брат наш луди!🔴⚪️ Врати се да играмо ЛШ!

  • Srle

    28. februar 2023 | 23:08

    Podržavam Jurića, ovaj naš se ponaša na terenu kao da se ceo svet okreće oko njega, gledam ga već nekoliko utakmica definitivno je dečko umislio da se svet okreće oko njega.

  • Majstor

    28. februar 2023 | 23:27

    Čekamo te Radonja u Zvezdi! ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA