Vreme čitanja: oko 3 min.

"Ne krijem, podržavam Putina, mi smo za pravednu stvar": Čuveni fudbaler uzburkao strasti intervjuom

Vreme čitanja: oko 3 min.

Artjom Dzjuba govorio "bez dlake na jeziku" za ruske medije

  • 2
Artem Dzjuba Foto: AP/Tanjug

Godinama unazad Artjom Dzjuba je bio "luda glava" ruskog fudbala i jedan od njihovih najboljih igrača, kapiten nacionalnog tima i čovek koji je Zenitu doneo toliko trofeja.

Tim iz Sankt Peterburga je napustio 2022. godine zbog neslaganja sa upravom, odnosno zbog toga što je Zenit promenio politiku i počeo da se fokusira na strance, a posle nekoliko meseci lutanja nedavno se skrasio u Lokomotivi iz Moskve.

Upravo zbog toga je dao jedan opširan intervju za tamošnje medije, gde je biranim rečima govorio o svojoj zemlji. Istovremeno je i uzburkao strasti.

- Uvek sam osećao da je samo Rusija moja zemlja. Dugo sam razmišljao da li želim da idem u inostranstvo, bilo je trenutaka kada sam želeod a idem u Nemačku ili Italiju, bilo je razgovora. Hteo sam da odem i u Englesku, ali sada ne želim. Čak i da me zovu, a neće, ne bih išao - počeo je Dzjuba,  a zatim je nastavio:

Artjom Dzjuba, Fudbalska reprezentacija Rusije Foto: Daniel Chesterton / PHC Images / Profimedia

- Zašto? Zbog cele ove situacije. Zbog radikalnog odnosa prema nama. Mislim da to nije lepo. Skinuli su sve maske i pokazali taj svoj odnos. Ako se tako ponašate prema nama, onda nam i niste potrebni. Ustvari, ne mogu da ih podnesem. U Turskoj sam se osećao da mi nedostaje ruski jezik. Kad sam se vratio, izašao sam napolje, udahnuo kroz nos i rekao "Ah, konačno sam kod kuće."

Nastavio je Dzjuba da komentariše političku situaciju, te je dao podršku predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

- Verujem u svoju zemlju, ja sam patriota i volim je. Istorija će u budućnosti suditi o svemu. Sada sam u potpunosti za predsednika Putina, ne krijem to i direktno govorim. Za svoju sam zemlju! I verujem da će sve biti u redu. Takav sam, biću uz svoju zemlju do kraja života. Istorija će suditi ko je u pravu, a ko ne. Ja ću verovati do kraja da smo mi za pravednu stvar - poručuje novi napadač Lokomotive i dodaje:

Artjom Dzjuba Foto: AP/Tanjug

- Globalno gledano, izuzetno sam srećan što u mojoj zemlji postoje muškarac i žena, otac i majka. Ne, ovo je neshvatljivo. Abortusi, polovi... Pojavljuje se toliko mitskih bića, nebinarnih ličnosti koje su nešto drugo. Pročitao sam intervju sa nekom glumicom, kaže: "Za nebinarnu osobu, dobro sam igrala ženu" Bože, igrala si ženu! Naravno da si je igrala dobro, pa nisi glumila muškarca. Ponosan sm što ovo ne dozvoljavamo. Štoimamo i uvek ćemo imati muškarca i ženu. Roditelji su tata i mama. Vrednosti su porodica i ljubav prema deci. Ne želim da idem duboko, ali mi se ne sviđa ono što se masovno dešava u svetu.

Međutim, ono što je obeležilo Dzjubin život u poslednjih nekoliko godna jeste i onaj skandal kada se na društvenim mrežama pojavio video njegove masturbacije.

Zbog skandala je izbačen iz reprezentacije, a jedna od retkih koja mu je tada pružila javno podršku jeste ruska manekenka Marija Liman.

- Kako možete da ga izbacite zbog onoga što je radio u slobodno vreme? Mnogi bi trebalo da budu zahvalni što su ga videli golog, a da nisu platili. Da je imao nalog na "Onlyfans", verovatno bi zaradio milione na ovom snimku. Ja sam ovaj video sa zadovoljstvom gledala desetak puta i drago mi je što sam videla takvu veličinu i erekciju - poručila je Marija svojevremeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    1. mart 2023 | 12:54

    BRAVO ARTJOM !!! 💪🏻🇷🇸🇷🇺

  • DZG Rudeš

    3. mart 2023 | 00:04

    "Mnogi bi trebali da budu zahvalni šta su ga videli golog, a da nisu platili" 😂...o, Artjume, ko te ne zna, skupo bi te platio...😆

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA