Vreme čitanja: oko 1 min.

PLS: Rapsodija golova prepodne i "nule" popodne: Železničar brojao do šest protiv Slovode, IMT se "okliznuo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma raspucano kolo, reklo bi se

  • 0
Železničar Pančevo, PLS Printskrin: Youtube / Mozzart Bet Prva liga Srbije

Karavan Prve lige Srbije je nastavljen, viđeno je pet utakmica ovog podneva u okviru 21. kola ovog takmičenja, gde je zasigurno najzanimljivije bilo u Pančevu, pošto je domaći Železničar pružio pravu golgetersku rapsodiju.

Nije Dizelka jedina bila raspucana u ovom terminu od 13 sati, pošto je i na Banjici viđeno čak pet golova, a interesantno je i da se IMT okliznuo, te da su Panečvcima dopustili da im se približe na tabeli.

U malom gradskom derbiju, sastali su se IMT i Radnički. Traktoristi su bolje otvorili meč i poveli golom Miloša Lukovića u 43. minutu. Prednošću od 1:0 se otišlo i na poluvremenu, međutim, Danilo Sekulić je poravnao u 58. minutu i postavio konačnih - 1:1.

Kako je i gorenavedeno, zanimljivo je bilo na Banjici, gde je Rad čak dva puta vodio u prvom poluvremenu golovima Viktora Živojinovića, dva puta je sticao prednost, ali je Inđija izjednačavala preko Nedeljkovića i Stojanovića. Ključni momenat se dogodio u 76. minutu, kada je Gašić dobio crveni karton, da bi Vuković postavio konačnih 2:3 u 86. minutu meča.

Najzanimljivije je svakako bilo u Pančevu, Železničar, tim koji puca na plasman u Superligu, dočekao je Slobodu iz Užica i ispratio ju je sa čak šest golova u mreži. Prvo poluvreme je videlo samo jedan gol Petrovića u 43. minutu, ali drugo... Otvorio ga je Grgić sa penala u 60. minutu, Rašković je smanjio na 2:1, ali crveni karton u 76. minutu za Slobodu donosi prevagu.

Nakon njega pogađaju Obradović, Zuvić, Jovanović i Mirosavljev za konačnih - 6:1.

Od popodnevnih utakmica, publika nije mogla videti Bog zna šta, pošto su i u duelu Mačve i Radničkog iz Sremske Mitrovice, odnosno Trajala i Vršca viđene samo "nule".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA