Vreme čitanja: oko 1 min.

Stojanoski zamenio Duljaja u Teleoptiku: Počeo je karijeru kao napadač, a u Partizanu je "postao" štoper

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očekivane promene u "Zemunelu"

  • 0
Milan Stojanoski Foto: MN Press

Dolazak Igora Duljaja na mesto šefa stručnog štaba Partizana posledično je značilo da će do promena morati da dođe i u Teleoptiku, gde je novi strateg crno-belih prethodno vodio sve konce. Za novog trenera postavljen je Milan Stojanoski, i sam nekadašnji igrač kluba iz Humske.

Kao trener do sada nije imao neke veće domete, dok je kao igrač nastupao za Proleter iz Zrenjanina, Partizan, izraelski Beitar iz Jerusalima, kiparski APOEL, iranske Pegah i Šardari Gorgan, kao i za BASK, Banat iz Zrenjanina, Lokomotivu iz Beograda i Kovačevac.

Došao je u Partizan kao napadač, ali je za vreme boravka u crno-belom taboru prekomandovan na poziciju štopera, gde je uspeo daleko bolje da se snađe i kasnije napravi svoju karijeru.

Sa crno-belima je nastupao i u Ligi šampiona zajedno sa Ognjanovićem, Savićem i Malbašićem u zadnjoj liniji, a nije novajlija u "Zemunelu", pošto je prethodno bio trener omladinske selekcije Teleoptika, tako da mu ovo dođe kao svojevrsno "unapređenje".

Ekipa Teleoptika inače nastupa u Srpskoj ligi Beograd i trenutno je na četvrtoj poziciji na tabeli iza Torlaka, Zemuna i Zvezdare. Dala je najviše golova u ligi - 26.

Video: Duljaj: Crvena zvezda je lider na tabeli SLS i nema ko da joj preti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA