≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Urošević najavio derbi, pa poslao poruku Grobarima: "Da se pruži podrška igračima, jer trenutno bolje nemaju"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ističe levi bek i to da je trenutna situacija njihova najbolja motivacija

  • 4
Slobodan Urošević Foto: Telegraf.rs

Kapiten Partizana Slobodan Urošević najavio je 169. večiti derbi protiv Crvene zvezde koji je na programu u petak od 19.00 časova na Marakani!

Crno-beli su malo poljuljani zbog nedavnog remija sa Radničkim (1:1), zaostatkom od 13 bodova u odnosu na crveno-bele, ali i zbog promene trenera koja je u ponedeljak usledila.

- Nova utakmica, novo dokazivanje. Svaki derbi je nešto novo. Čujem mišljenja da ne dolazi u dobrom trenutku, ali ovo je dobar trenutak da ekipa pokaže borbenost, da izađemo iz krize. Imamo 90 minuta da to uradimo. Iskreno, ako ovaj period iza nas nije dovoljna motivacija, onda ne znam kakav govor može da pomogne. Sve ovo što se desilo pre ove utakmice treba da bude dovoljna motivacija - rekao je Urošević i dodao:

- Možemo da kažemo da je naišao neki loš period. Možda je to do samopouzdanja ili tako nečega, ali važno je da suzbijemo redove. Možemo samo mi da se izvadimo iz ovoga, jer smo se i uvalili u ovakvu situaciju. Ovo što je bilo, ne sme da se ponavlja. Verujem u tim, pokazali smo u utakmicama da možemo da pobeđujemo i zvučna imena, a onda se dese utakmice kada sve padne u zaborav. Hoću da sada svi daju podršku klubu i igračima, da ne bude negativnih komentara, iz ovoga možemo da izađemo sami zajedno.

Video: Kapiten FK Partizana objasnio šta se dešava u redovima crno belih: Pad u igri i loši rezultati

- Svi znamo da Zvezda ima kvalitetne igrače. Mogu da reše meč jednim potezom. Moramo da obratimo pažnju na dosta stvari. Moramo da uradimo ono što je do nas, da gledamo nas, da se baziramo na našoj igri i da pokušamo da se vratimo na neke uspehe, ako je to ikako moguće.

Na pitanje da prokomentariše sukob koji je imao sa navijačima posle utakmice protiv Radničkog, Urošević je rekao:

- Da pojasnimo situaciju. Mediji su preneli da je bilo konflikta između mene i navijača. Oni su tražili da dođe cela ekipa, oni su bili u svlačionici. Ako je konflikt moja jedina rečenica to što sam upitao gospodina i izgovorio je, onda ne znam... Ispraćen sam aplauzom i podrškom pred derbi. Stavio bih tačku na ta pisanja. Svađe i bilo čega lošeg nije bilo. Moja rečenica je bila upitna. To je dovoljno.

- Ja sam govorio da nam znači podrška navijača. Oni daju vetar u leđa, kada čujemo pesmu, to nam daje energiju. To što skandiraju neke stvari, to je njihovo. Svako ima pravo da iskaže neki vid nezadovoljstva, ali u ovom trenutku je najbolje da se pruži podrška igračima, jer trenutno bolje nemaju da se tako izrazim. Možemo samo zajedno da izađemo iz ovoga. Negativnim komentarima i lošim stvarima se ništa neće bolje desiti, niti će pomoći, samo će odmoći. Apelovao bih na to da budu uz tim. Na kraju sezone ćemo videti gde smo i šta smo - jasan je levi bek Partizana.

Video: Kakva su očekivanja Igora Duljaja novog trenera FK Partizana pred 169. večiti derbi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • миле

    2. mart 2023 | 13:29

    Urošević nije ni za sedmu finsku ligu a kamoli da bude kapiten Partizana!1

  • Filip

    2. mart 2023 | 19:12

    Protiv Radnickog 1923 dodje jedan navijac i ovaj naduvani se posvadja sa njim...zamisli sutra ako bude pun jug, pregazimo vas i navijaci te pozovu da li cew smeti da pridjes tribini?svoju jadnost si pokazao kad si terao Natka i Rikarda da idu u svlacinicu da ne bi gledali i ispostovali dodelu pehara u finalu kupa!tako su i oni vasi uradili 95' i nikad se vise nisu popeli na postolje eto vi ste ispali u prvom kolu...

  • Pop Cira

    2. mart 2023 | 16:25

    Moli iste one navijace da dodju na koje je vikao i svadjao se posle utakmice sa Radnickim KG. Cirkus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA