Vreme čitanja: oko 1 min.

Iliev kritikovao Fusenija Dijabatea: "Bio je dominantan u Evropi, najbolji u LK, ali sad ne liči na sebe"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši sportski direktor Partizana je i bio čovek koaji je doveo ovog igrača u klub

  • 8
Fuseni Dijabate Foto: Telegraf

Polako se bliži i novi, 169. večiti derbi, u Superligi Srbije. Meč između Zvezde i Partizana bi u odreženoj meri mogao da odluči o šampionu, ako crveno-beli pobede, praktično će doći na korak od naslova prvaka, dok bi eventualna pobeda crno-belih značila nastavak trke.

Partizan je pretrpeo i promene u stručnom štabu, Gordan Petrić je napustio klupu, njega je zamenio Igor Duljaj, dok bi čitava igra ove ekipe trebalo da zavisi od napadačke trojke Dijabate - Menig - Rikardo. Upravo je Ivica Iliev, bivši sportski direktor kluba, pričao o Dijabateu, koga je on i doveo.

Iliev je istakao, tokom gostvanja na Areni ssport,  da ne zna što je Dijabate opao u formi, ali da ne liči na sebe.

- To je jedno pitanje na koje ja možda znam, a možda i ne znam odgovor. Toliko je bio superioran i dominantan u Evropi u jednoj prejakoj grupi. Jedan od najboljih igrača LK. U drugom delu sezone ne liči na sebe. Ako se setimo derbija na stadionu Partizana, bio je najbolji igrač na terenu - istakao je Iliev.

Naime, Iliev je lično insistirao na dovođenju Dijabatea, za koga je rekao da je bio doveden pod pravilom od "tri sekunde".

Video: Delije sa platoa ispred Marakane vređaju Grobare, čiji korteo prolazi ispod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lux

    3. mart 2023 | 18:55

    Kad mu je naredjeno da ne igra kao nekad kad se zabranjivalo Sumi..zna se ko odredjuje ko ce nastupati za partizan , zna se ko partizan rusi iznutra vec 6 godina za redom..tako je i danas neki sareni tim zgodan za petardu...vidjecete,,,

  • ?

    3. mart 2023 | 18:48

    diabate ili dijabate

  • Ausi

    3. mart 2023 | 18:40

    Pa napravio si takav skup igraca da i kad neki dodje i pokaze da vredi posle nekog vremena sa ekipom upada u losu formu i nazaduje. Mening je kad je dosao licio na igraca, takodje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA